Importanta grilei la noile baterii auto seria 3 de la Bosch

Inca de din perioada primului Razboi Mondial, numele lui Robert Bosch este asociat cu mari progrese tehnologie – de la inventia bujiei de inalta tensiune, la dezvoltarea alimentarii prin injectie la motoarele diesel. Mai tarziu activitatea fabricilor sale s-a diversificat, ajungand in mai multe continente. Astazi, produsele si aparatura pe care firma aceasta o creeaza inspira incredere, siguranta, calitate.

In domeniul energiei pentru autoturisme, produsele Bosch sunt intre cele mai apreciate. Spre exemplu, noua gama de baterii auto S4 – ofera adevarate “pachete de energie” pentru toate clasele de autovehicule. Chiar daca constructorii de autoturisme au cerinte mereu in crestere, aceste serii ale producatorului german (S3, S4, S5, S6) sunt orientate spre prima dotare. Si reusesc sa faca fata tuturor asteptarilor, cu brio.

Luand aceasta gama in vedere, putem afirma ca este modalitatea perfecta de a ne pregati masina pentru sezonul rece. S3 este o baterie recomandata pentru autoturisme cu de pana la 2500 cmc (cu aprindere prin scanteie) si 2000 cmc (daca aprinderea este prin compresie).

Printre trasaturile care asigura durabilitatea si siguranta acestui acumulator, putem aminti – cadrul rigid al grilei ce previne corodarea colturilor si aparitia scurt-circuitelor; grila executata printr-un proces special de stantare ce asigura o aderenta excelenta a materialului activ pe grila si previne deformarea mecanica in timpul functionarii; ca structura, grila are aplicatii de plumb, devenind astfel mai rezistenta la coroziune; in acelasi timp, ea este conectata direct la placa – asta va asigura o conductivitate optima si un transfer rapid de energie catre bornele bateriei. Testele realizate de producator arata ca aceasta serie de baterii auto nu pierde conductivitatea, nici chiar dupa o utilizare indelungata.

Alegeti calitatea germana pentru siguranta masinii dumneavoastra, prin oferta E-acumulatori.ro – intreaga gama de baterii auto Bosch este disponibila acum prin magazinul online, la preturi accesibile si livrare oriunde in tara.

Adaugat in: Shopping, Tech

Comentariile sunt inchise.