HTC lanseaza ONE M8 Ace, un smartphone cu carcasa din policarbonat

HTC a lansat in urma cu ceva timp varful de gama pentru acest an, modelul One M8 fiind primit cu caldura atat de fanii taiwanezilor cat mai ales de cei care doreau un smartphone cu totul si cu totul nou, deosebit as putea spune. Trebuie sa recunosc, HTC One M8, desi pastreaza acelasi design ca vechiul model, are un rafinament aparte si este un smartphone interesant, in care mi-as investi banii daca as cauta un varf de gama.

HTC pare sa fi dus putin la extrem strategia si se va folosi de ultima gaselnita a companiei pentru a concura de la egal la egal cu alte telefoane, pe un cu totul si cu totul alt taran: cel dedicat modelelor fashion. Noul telefon ce urmeaza a fi lansat de HTC poarta numele de cod One M8 Ace, un model despre care s-a scris in presa internationala si care, de curand, a primit si o imagine oficiala.

HTC One M8 Ace

Nu se stiu multe detalii despre configuratia hardware insa specialistii se asteapta la o structura solida, asemanatoare cu modelul parinte. De asemenea, carcasa nu va mai fi din aluminiu ci din policarbonat, taiwanezii dorind sa aiba si un smartphone de top din seria M8 care sa rivalizeze din punct de vedere al structurii exterioare cu alte telefoane de top ale pietei.

In ceea ce priveste micile detalii, avem cateva informatii neconfirmate inca, procesorul Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2.5GHz urmand a fi pastrat. De asemenea, display-ul se pare ca ramane acelasi, cei 5 inci fiind competitivi si extrem de bine definiti, rezolutie full HD aducand un plus de calitate.

Data de lansare nu este sigura insa tara care va primi prima acest model este China, piata locala urmand a-l purta catre alte zone importante ale lumii.

Ce parere aveti de aceasta strategie? Era nevoie de o trecere la carcasa din policarbonat?

Adaugat in: Tech

Comentariile sunt inchise.