Hota incorporabila investeste bucatariile cu un design modern 

Bucataria este spatiul extremelor, in sensul in care se dovedeste a fi ori mult prea populata, ori extrem de ocolita. Insa invitatii care se ivesc la usa programat sau total inoportun trebuie sa ramana pe retina cu imaginea unei bucatarii curate si, bineinteles, cu senzatia de aer proaspat care tradeaza masa preparata inaintea sosisirii lor. Toate acestea nu sunt imposibile, deoarece noile tehnologii care vin in ajutorul oamenilor obisnuiti si a nevoilor acestora propun sisteme performante care sa faciliteze sarcinile zilnice si sa ii degreveze de grija mirosului de mancare ce aparareaza intreg spatiul locativ.

 Hota incorporabila este elementul care scoate din anonimat orice bucatarie, indiferent de designul modern sau rustic in tonurile caruia este definita. Fiind integrata in piesele de mobilier ale bucatariei, hota incoporabila poate fi usor trecuta cu vederea ca fiind un corp de iluminat sau chiar un element fashion care reinvie aspectul amortit de trecerea anilor pe care mobilierul l-a imprumutat.

Focusul se plaseaza, insa, pe utilitatea hotei incorporabile, in sensul in care aceasta absoarbe mirosurile rezultate in urma gatirii preparatelor. Montarea unei hote incorporabile se dovedeste vitala pentru locuintele care adopta designul open – space, care in caz contrar se dovedesc o alegere riscanta ce se poate finaliza printr-un fiasco total atunci cand sunt gatite alimente sau ingrediente cu o aroma intensa.

Potrivit hotaincorporabila.ro, modelul incorporabil de hota se diferentiaza de cea clasica printr-un design inovator, dar si prin diferente de tehnica, precum zgomotul redus si capacitatea mai mare de absorbtie, deoarece acestora nu li se imbunatateste doar aspectul estetic, ci si mecanismul de functionare. In plus, hotele incorporabile sunt disponibile la preturi extrem de competitive si pot face obiectul unei renovari ad hoc, deoarece montarea acestora nu este deloc complicata.

 Aspectul modern al bucatariilor poate fi usor retusat prin montarea unei hote incorporabile, element care investeste spatiul cu un aer actual si fresh, ideal pentru a petrece timp calitativ alaturi de cei dragi. Hota incorporabila absoarbe cu succes aromele rezultate in urma prepararii alimentelor, intense si gurmande, insa care pot pune gazda in situatii jenanate atunci cand trebuie sa faca o impresie buna. Montarea se poate face rapid si usor, iar preturile hotelor incorporabile oferteaza prin discount-urile puse la bataie in sezonul de sarbatori, pastrandu-se atractive, insa, si in timpul anului.

Adaugat in: Casa

Comentariile sunt inchise.