Gionee Elife S5.5, cel mai subtire smartphone din lume

Huawei Ascend P6 era considerat a fi cel mai subtire smartphone din lume, acest lucru fiind valabil pana la anuntul facut de producatorul chinez de smartphone-uri, Gionee. Unul dintre cei mai noi membri ai pietei de smartphone-uri, Gionee nu pare a avea vreo problema in a se lansa in randul companiilor care produc terminale de top, modelul Elife S5.5 fiind considerat drept cel mai subtire smarpthone din lume in momentul redactarii acestui articol.

Desi masoara doar 5.5mm grosime, Elife S5.5 ne ofera o autonomie destul de buna, chinezii reusind sa inglobeze un acumulator de 2300mAh. Nu este cea mai puternica baterie pe care o regasim pe piata insa, dat fiind faptul ca discutam despre un smartphone super slim, nu putem decat sa fim incantati de performantele impuse de Gionee.

Gionee Elife S5.5 - smarthone subtire

Dincolo de un aspect extrem de elegant si o grosime foarte mica, terminalul Gionee Elife S5.5 se remarca si la capitolul performante hardware, procesorul quad-core de 1.7GHz, memoria RAM de 2GB sau display-ul de 5 inci cu imagini captivante fiind considerate principalele sale puncte forte. Remarcam prezenta a trei butoane capacitive in zona de sub display, o camera foto frontala cu senzor de 5MP, cat si o camera foto principala, dispusa in zona dorsala, senzorul de 13MP fiind comparabil cu ceea ce ofera Samsung Galaxy S4.

Pretul? Aparent accesibil, pe piata din China fiind disponibil in schimbul sumei de 370 de dolari, terminalul urmand sa ajunga si in Europa undeva in al doilea trimestru al acestui an.

Adaugat in: Tech

2 comentarii

  1. Anonim says:

    este un telefon lansat prentru asiatici, dar cand va ajunge si-n europa?