Ghid util despre curatarea pensulelor de machiaj

Sunteti pasionate de machiaj? Ati investit in pensule bune? Stiati ca pensulele sunt esentiale pentru kitul de machiaj al fiecarei femei? Ei bine, daca nu ati facut-o, permiteti-mi sa va spun ca este un must – have. Pensulele de buna calitate creeaza aspectul lustruit pe care doriti sa-l obtineti cand aplicati machiajul. Pensulele de machiaj pot fi scumpe, de aceea este foarte important sa aveti grija de pensulele dvs. Toata lumea doreste sa profite la maximum de pensulele in care investeste. Dupa atatea utilizari, pensulele vor fi imbacsite cu o multime de uleiuri si reziduuri, de pe piele si din produsele de machiaj. Curatati pensulele suficient?

Cat de des ar trebui sa ne curatam pensulele de machiaj?

A. O data pe saptamana

B. O data pe luna

C. Nu destul de des

Daca ati raspuns B, atunci acesta este rapsunsul corect. Multi experti considera ca ingrijirea pensulelor de machiaj o data pe luna ar trebui sa fie suficienta. Deoarece uleiurile si reziduurile de pe fata ta sprijina reproducerea bacteriilor, pe care le poti aduce inapoi pe fata. Aceasta bacterie poate provoca eruptii. De unde stii cand trebuie curatate pensulele? Atunci cand pensula nu mai este moale, ci foarte rigida. Daca nu v-ati gandit deloc, ar trebui. Amintiti-va ca fata dvs. este cel mai de pret bun; este primul lucru pe care oamenii il privesc.

Intre timp, utilizati un sapun cu parfum usor, cum ar fi detergentul natural sau sapun pentru bebelusi si apa calda pentru curatarea pensulelor. De asemenea, puteti investi intr-un detergent bun pentru pensule. Cand va curatati pensulele, spalati-le cu grija. Fiti foarte bland cand va curatati perii, deoarece isi pot pierde forma si textura.

Adaugat in: Diverse, Timp liber

Comentariile sunt inchise.