Frumusetea este o notiune relativa: iata sfaturile specialistilor in anul 2018

In prezent, se poate observa felul in care tot mai multe romance inteleg ca frumusetea nu este o notiune exacta, ceva “prestabilit” despre care poti citi cu exactitate rasfoind anumite reviste, navigand pe Internet sau urmarind anumite tutoriale pe Youtube despre cum sa te machiezi, cum sa te imbraci si cum sa iti impletestesti parul atunci cand iesi la o petrecere. Dincolo de anumite aspecte esentiale de care trebuie sa tinem cont atunci cand aparem in societate, frumusetea este de fapt relativa si depinde de fiecare dintre noi cum alegem sa ne prezentam atunci cand iesim in public, respectiv ce chintesenta a frumusetii alegem sa fie aceea care ne reprezinta.

Bebeautiful.ro – portalul online dedicat acestei frumuseti relative

In contextul in care foarte multa lume nu are timp in prezent sa cumpere reviste de la chioscuri si sa le rasfoiasca, au aparut foarte multe portaluri online ce ofera sfaturi stabilite de  la specialisti care studiaza exact anumite tendinte ce se stabilesc in materie de frumusete. Printre aceste site-uri, se numara si portalul de frumusete Bebeautiful.ro, unde romancele pot citi sfaturi de calitate legate de acest domeniu al frumusetii pe care mai degraba o construim, nu care ne este oferita de-a gata.

Ce sfaturi ofera specialistii in anul 2018 in privinta frumusetii relative?

ten

Specialistii de la Bebeautiful.ro au stiut cum sa imparta aceasta frumusete pe care fiecare dintre noi o construim intr-o maniera unica in mai multe categorii pentru care ofera sfaturi competente, in conformitate cu tendintele anului 2018.

Iata care sunt aceste categorii!

Corpul

In privinta ingrijirii corporale, foarte multe romance au fost interesate in anul 2018 sa descopere care sunt acele fonduri de ten care se potrivesc cu pielea lor. Este foarte important, nu numai in contexte profesionale, sa stim cum sa aparem in societate intr-o maniera eleganta, in care sa nu existe discrepante intre tonalitatea pielii si nuanta fondului de ten ales.

Parul

parIn privinta parului, se poate observa tendinta romanelor de a se vopsi si mai ales de a opta catre anumite nuante mai neconventionale. In acest sens, specialistii de la Bebeautiful.ro au intocmit un ghid scurt, dar cuprinzator, de alegere a vopselii perfecte.

Unghiile

In general, romancele sunt interesate sa aiba unghiile ingrijite si in acest sens au inceput sa cumpere geluri UV. Specialistii de la Bebeautiful.ro au intocmit de asemenea un ghid prin care prezinta cum sa cumperi cele mai bune geluri UV.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.