Frica de a fi singuri pentru totdeauna

1. Incetati sa va criticati
Cat de des iti spui lucruri precum: „Nu sunt destul de inteligent. Sunt gras. Sunt atat de batrana. Sunt neatractiv. Mereu ma incurc „? Daca acesta este modul in care vorbiti cu voi insiva, va conditionati sa credeti ca nu sunteti vrednici si nimeni nu va dori vreodata sa fie cu voi, atunci aceste Ganduri influenteaza direct sentimentele si felul in care te prezinti lumii.

Deci, daca aveti ganduri pozitive, va simtiti mai increzatori si mai vrednici. Daca continuati sa aveti ganduri negative despre voi insiva, reflectati aceste sentimente tuturor celor din jur. Fii bland cu tine. Daca cineva din trecutul tau te-a facut sa crezi ca esti nevrednic, nu-i lasa sa aiba puterea asupra ta.  Cand incepeti sa auziti discutii negative, amintiti-va ca sunteti o persoana demna. Concentrati-va pe atributele pozitive, astfel incat sa puteti vedea cine vrea sa fie cu voi.

2. Recunoasteti ca aveti ceva valoros de oferit.
Ganditi-va la puterile si calitatile cele mai bune. Esti  amuzant si cinstit? Iti place arta si petrecerea timpului cu familia ta? Ganditi-va la lucrurile pe care le aduceti unei relatii si cum puteti face pe cineva fericit datorita calitatilor dvs. mari. Ar putea dura doar cateva momente pentru a-ti da seama care sunt talentele sau interesele tale unice. Timpul petrecut singur este foarte valoros, deoarece o sa va invate mai multe despre voi si interesele voastre.

Utilizati-va singur timpul productiv, astfel incat sa nu deveniti ingrijorati sau tematori. Permiteti-va sa descoperiti interesele, talentele, pasiunile si visurile, stiind ca persoana potrivita va fi atrasa de aceste calitati in tine.

 

Adaugat in: Interesant, Social

Comentariile sunt inchise.