Fiti gâște doar pe jumatate, alegeti simulatoarele online de jocuri de noroc

Personal, nu sunt tocmai familiarizat cu jocurile de noroc pentru ca nu le practic. Ok, sa nu fiu tocmai ipocrit, am idee despre o parte dintre ele si obisnuiesc sa mai irosesc timpul liber la un rummy, table sau un hold’em, insa ideea de baza, cea pe care vreau s-o reliefez din rasputeri, este faptul ca nu fac parte din acel sector de gâște care nu fac nimic altceva decat sa-si duca la bun sfarsit dependenta de jocuri de noroc si sa piarda o buna parte(sau toti) banii castigati. Sa zicem ca sunt acel amator care cauta modalitati de petrecere a timpului liber si atat, asta ca sa o duc la bun sfarsit in ceea ce priveste implicarea mea in cazul jocurilor de noroc.

Patrundem putin mai adanc in sfera acestui subiect si ne oprim cu atentia asupra asa-ziselor pacanele, adevarate masini de facut bani pentru companiile care le pun la dispozitia gâștelor. De ce vreau sa ating tocmai acest subiect? Pentru ca am doi prieteni foarte buni care s-au lasat implicati pana in maduva oaselor in acest fenomen si cu greu vor mai putea apasa butonul de STOP, cel putin pentru moment. Totul porneste de la o ambitie sau un anturaj prost, ca altfel nu-l pot numi. Sincer sa fiu, niciodata nu mi-as permite sa-mi sfatuiesc prietenii sa investeasca banii castigati prin munca cinstita in astfel de jocuri de noroc. Pe de alta parte, orice om cu capul pe umeri cunoaste fenomenul si stie ca totul se rezuma la noroc. Nu e stiinta, nu e matematica, e NOROC CHIOR, iar cei care inca isi incearca sansele crezand ca Dumnezeu le va pune mana in cap si le va livra un geamantan de bani prin intermediul pacanelelor se inseala amarnic.Pacanele

De multa vreme incerc sa gasesc o explicatie rezonabila pentru cei care nu pot sa-si stapaneasca tentatiile launtrice si se lasa pradati de astfel de activitati, mai ales ca stim cu totii maniera de operare a cazinourilor si avem cunostinte evidente despre sansele unui castig sporadic. Ei bine, fenomenul ia amploare si acest lucru ma deranjeaza, mai ales ca vad cum prieteni buni ajung pe marginea prapastiei si-si risca atat cariera profesionala cat mai ales bazele familiei pe care tocmai si-au cladit-o. Baieti(si fete, am vazut destule doamne si domnisoare care apeleaza la resursele financiare din conturile bancare pentru a se „relaxa” pacanind), eu propun sa va treziti la realitate si sa parasiti acest univers in care numai voi credeti, sansele unor deziluzii de proportii sunt al naibii de ridicate!

Anyway, ca sa nu fie un simplu semnal de alarma cu implicatii personale, hai sa prezentam si o modalitate prin care acesti pierduti in spatiu pot sa-si hraneasca in continuare pofta de jocuri de noroc DAR fara a investi sumele castigate la finalul unei luni de munca. Solutia e simpla, aveti la indemana jocurile ca la aparate, nimic altceva decat simulatoare online ale popularelor pacanele. Aici aveti un exemplu destul de concret si-n acelasi timp variat, in doar cateva zeci de secunde petrecute pe site-ul respectiv observand cel putin 40 de jocuri diametral opuse. E mult spus diferite, pana la urma toate conduc la acelasi rezultat, insa diversitatea poate va ajuta sa scapati de plictiseala dar si de statutul de gâște, pentru ca altfel nu pot numi o persoana care flutura niste banii si mai apoi ii arunca pe geam.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.