Fiti constienti de vorbele proprii

Odata ce acceptati responsabilitatea pentru gandurile voastre, este timpul sa le acordati o atentie mai mare – in special auto gandurilor care se joaca in mintea dvs. ca raspuns la declansatoarele dvs.

De exemplu, ceea va trece prin mintea atunci cand vedeti ca partenera/ul dvs vorbeste cu alte persoane, in special pe ceea ce credeti ca partenera/ul dvs ar gasi atractiv la alta persoana? Va uitati la ei ca un soim, luand in seama cea mai mica dovada ca partenra/ul dvs. gaseste cealalta persoana mai interesanta, mai atractiva sau mai plina de iubire decat voi?

Aceste ganduri nu provin din interactiunea pe care o ascultati; ele vin din propria ta credinta despre voi. Aceste credinte sunt adesea formate si influentate de experientele trecute, dar nu sunteti obligat sa le traiti pentru toata viata. Si nu este greu sa le schimbati.

Doar cand recunosteti ca v-ati spus lucruri care nu sunt adevarate puteti alege apoi credinte diferite care nu va provoaca sa faceti ceva pentru a va proteja pe voi insiva si interesele voastre.

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.