Fifa 14 – un prim calup de informatii, upgrade-uri si gameplay + Galerie foto

Fifa 14 este jocul care va fi lansat in toamna acestui an de catre cei de la EA Sports si, totodata, jocul cel mai asteptat de catre pasionatii simulatoarelor de sport din intreaga lume. Cum succesul avut de seria 13 a fost unul mult peste asteptari, cei de la EA trebuie sa vina cu noi upgrdade-uri, upgrade-uri care sa ne surprinda si sa ne faca sa ne indragostim si mai mult de acest simulator.

Intr-o conferinta de presa desfasurata in acest weekend, un reprezentant EA a vorbit despre noile upgrade-uri care se vor regasi in noul Fifa 14 si a oferit un prim Gameplay + o galerie de imagini cu cateva faze surprinse in laboratoarele de test.

1. First Touch Control – o imbunatatire a sistemului de dribbling implementata pentru a oferi un plus de realism jocului individual.

2. Second Chance – Upgrade al sistemului de deposedare care consta in aplicarea unui tackling secundar, astfel ca o prima interventie nereusita a fundasului poate fi salvata cu aceasta tehnica.

3. Real Ball Physics – Modul prin care jucatorii suteaza, paseaza sau centreaza a fost mult imbunatatit, ba chiar as putea spune ca asta a fost prima miza a inginerilor EA Sports. Intr-un video pe care vi-l ofer mai jos, se pot vedea modurile de lovire a mingii, traiectoria dar si cateva explicatii suplimentare.

Gameplay Fifa 14 – Trailer Fifa 14

4. Skill Games – Se va adauga o optiune speciala prin care puteti sa experimentati diverse activitati pe teren, de la dribbling-uri la tackling-uri sau suturi catre poarta.

5. Protect the ball – Una dintre cele mai importanta inovatii din jocul Fifa 14. Conform reprezentatului EA Sports, in functie de natura si caracteristicile jucatorilor, puteti controla modul de protejare al mingii indiferent de viteza de deplasare dar in functie de adversar. In functie de anumite conditii de joc, de la viteza de joc, adversar si stamina, puteti avea sau nu succes in controlarea corecta si protejarea mingii.

6. Upgrade al modului Career – Modul Cariera va fi upgradat la nivel de scouting prin implementarea „Global Scouting Network”, o retea globala de scouting si activitati conexe. In acest sens, puteti sa va transformati scouterii in adevarati cautatori de talente, acestia putand sa creeze diverse relatii de colaborare cu impresari, cluburi sau chiar federatii locale.

Fifa 14 va avea peste 14.000 de jucatori licentiati la nivel mondial iar modul de observare al tuturor acestor jucatori a fost si el imbunatatit pentru o mai buna implementare a skill-urilor in cadrul jocului. Informatiile prezente mai sus sunt disponibile, intr-o prima instanta, pentru variantele de PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Data de lansarea a jocului se preconizeaza a fi in luna septembrie, oficialii EA Sports oferind aceasta informatie intr-o conferinta de presa.

Galerie foto Fifa 14:

Adaugat in: Jocuri

3 comentarii

  1. Mihaela says:

    Am citit ca ar fi cel mai bine vandut joc din ultimii ani..Interesante aspecte.