Fara canalele PRO TV S.A. in grila Romtelecom

Am luat o pauza totala de la online in ultima saptamana, o pauza meritata as putea spune. Fara munca, fara SEO, fara blog, fara nimic din ceea ce se numeste online. Am profitat de concediu si am stat cat am putut de mult cu familia si prietenii, clipe pe care le-as traii zilnic(asta daca nu as fi nevoit sa lucrez). Astazi am luat putin contact cu online-ul, mi-am aprins laptopul cand m-am trezit si am verificat mailul cat si site-urile de stiri pe care le mai frecventez. Ce citesc pe gandul.info? Mare titlu, mare: Canalele PRO TV S.A. nu vor mai fi receptionate de abonatii Romtelecom!

Am accesat linkul pentru ca sunt abonat Romtelecom si eram curios daca stirea este una adevarata sau un bluff, asa cum deseori intalnesti pe majoritatea site-urilor de stiri autohtone. Am rasfoit si alte surse si se pare ca povestea este una cat se poate de adevarata.

Gandindu-ma ca nu prea am timp sa ma uit la televizor in cursul saptamanii, nu as putea spune ca sunt afectat. In afara de MTV si Pro TV, chiar nu urmaresc alte programe detinute de PRO TV. Imi place MTV-ul, alaturi de VH1 mi se pare ca e cel mai ok canal tv de muzica, dar cred ca ii pot inlocuii cu succes cu UTV, un canal asemanator, o sa fie doar o simpla problema de adaptare. Cat priveste PRO TV-ul, singurele emisiuni la care ma uitam erau Vocea Romaniei, Romanii au talent si uneori Master Chef. Si sa nu uit de Las Fierbinti, serialul care mi se pare oarecum amuzant din pricina ‘celebrului’ Celentano.

Daca vestea asta va fi una daunatoare, voi vedea pe parcurs. Cert este ca aceasta veste nu va fi asimilata deloc ca un cadou fericit de catre multi dintre abonatii Romtelecom, deci impactul s-ar putea sa fie unul mai mult decat negativ pentru compania Romtelecom. Asa cum RDS-ul a ramas fara o parte din abonati in momentul in care au avut grozava idee de a scoate din grila posturile trustului Intact si mai ales Discovery, asa cred ca si Romtelecom va pierde destui abonati, abonati care cel mai probabil vor opta pentru UPC sau firmele locale de cablu, ma refer in special la zonele in care cei de la UPC nu au o retea de distributie.

Sa ne auzim cu bine in anul ce va urma si sa avem parte de un 2013 mai bun, cu mai multe impliniri pe plan profesional dar mai ales personal! La multi ani si sarbatori fericite!

Adaugat in: Diverse, Stiri

Comentariile sunt inchise.