Facebook si prezenta sa la ICEEfest 2013

Dupa cum bine stiti, la finele acestei saptamani va avea loc ICEEfest(festivalul industriei interactive din Europa Centrala si de Est), locatia aleasa de organizatori fiind chiar Bucurestiul – Grand Cinema Digiplex din cadrul Baneasa Shopping City. Facebook-ul se numara printre numele sonore care vor lua parte la eveniment, ba chiar isi vor trimite cativa reprezentati de seama pentru a purta discursuri pe diverse tematici.

Conform organizatorilor, il vom avea invitat in prima zi a evenimentului pe Serhad Bolukcu, CEE Market Manager al companiei, acesta fiind desemnat sa ne prezinte moduri prin care brandurile pot sa obtina o prezenta corecta si eficace in randul retelei de socializare. De partea cealalta a scenei, Weronika Sobolak, cea care detine functia de Client Partner Global Marketing Solutions, ii va ajuta pe politicienii nostri sa invete cum sa ajunga de la un simplu like obtinut in cadrul Facebook-ului la un vot la viitoarele alegeri.

La finele primezi zilei, pentru a mai destinde putin atmosfera in randul celor care vor lua parte la eveniment, ii vom avea invitati pe Marius Moga si Horia Brecnciu, cei doi purtand o discutie cu publicul in privinta modului de interactionare al fanilor cu artistii prin intermediul Social Media.

In cea de-a doua zi dedicata ICEEfest 2013, cei de la Facebook, prin Juanma Jura, Lead for EMEA Gaming Marketing Solutions, ne vor oferi detalii pretioase din mijlocul industriei mobilelor. Eu zic ca aceasta parte va fi cat se poate de interesanta si va atrage multe priviri, mai ales ca vom avea parte de informatii utile din randul smartphone-urilor, aplicatiilor sau jocurilor.

Tot in ziua a doua, in zona dedicata e-commerce-ului, reprezentatii Facebook ne vor prezenta instrumente cu state vechi sau viitoare proiecte care ne ajuta in segmentul de performante marketing, un alt subiect care va fi devorat de cei care isi doresc o eficientizare a afacerilor din mediul online. De asemenea, se va organiza chiar si un workshop ceva mai detaliat, astfel ca cei interesati pot vedea cu ochii lor cateva informatii aplicate de specialisti Facebook si Thinkdigital, brandul care reuseste de ani buni sa reprezinte gigantul american in partea sud-estica a Europei.

Cam atat despre legatura dintre ICEEfest 2013 si Facebook. Va mai spun doar ca evenimentul va este oferit cu sprijinul celor de la Orange si Microsoft, va dura 2 zile(joi si vineri) si, cu riscul de a ma repeta, va astept la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City. Daca nu v-ati procurat inca bilete, accesati www.ICEEfest.com si va lamuriti in privinta disponibilitatii lor. Tot acolo puteti citi si alte informatii utile despre ceea ce se va intampla la eveniment, de la programul celor doua zile pana la lista de invitati.

Adaugat in: Evenimente, Internet, Social Media

2 comentarii

  1. Andreea says:

    Si o prietena a fost acolo, cred ca v-ati intalnit; stii tu despre cine e vorba.

  2. Anca says:

    Din nefericire nu am reusit sa ajung insa am citit pareri prin mass-media, se pare ca evenimentul chiar a prins. Ceva impresii dupa derularea lucrurilor?