Experiente recente in domeniul pariurilor sportive

Nu sunt tocmai un parior desavarsit, experienta mea cu pariurile devenind una mai degraba ocazionala decat permanenta. Ce-i drept obisnuiam sa pariez ceva mai des in urma cu cativa ani insa am ajuns la concluzia ca pariurile nu echivaleaza cu un noroc mare cat casa, pariurile implica extrem de mult studiu, ceea ce semnifica sa aloci destul de mult timp si resurse financiare substantiale in vederea testarii anumitor strategii.

Daca vreti sa castigati din pariuri, ar fi cazul sa alocati o buna perioada de timp acestui business, atat pentru documentare cat si pentru testare. Trecand peste aceasta teorie atat de simpla dar extrem de dificil de pus in practica, tocmai va spun ca sunt unul dintre pariorii de ocazie, numarul pariurilor plasate in ultima perioada fiind de aproximativ 4-6/luna.
Umila mea experienta nu pot spune ca mi-a adus beneficii financiare, probabil doar satisfactia de a patrunde intr-un domeniu aparent banal dar extrem de dificil. Sunt multe detalii in domeniul pariurilor, probabil cel putin la fel de multe ca in domeniul financiar, tocmai din acest motiv tind sa cred ca doar un profesionist va ajunge sa castige sume importante de bani din acest tip de activitate.

Revenind la ideea enuntata in titlu, am numai putin de trei bilete necastigatoare, din ultimele cinci pariate, in care ultimul pariu plasat a fost unul ales gresit. Nu stiu pe seama cui as putea pune esecul devreme ce toate variantele jucate au avut un numar de cinci pariuri alese destul de bine spun eu.

Intr-o prima instanta, Borussia Monchengladbach a fost cea care mi-a refuzat un castig de 540 de lei, asta in pofida faptului ca pariul meu a fost de doar 20 de lei. In atare conditii, cu o cota de aproximativ 27, eram de parere ca tocmai pariasem una dintre cele mai reusite variante de pana atunci, Hoffenheim reusind sa smulga un egal miraculos pe un teren de pe care putine echipe reusesc sa plece cu puncte. Cel de-al doilea bilet pot spune ca a fost mult mai bine jucat insa si de aceasta data picand in plasa liniei de clasament a uneia dintre cele mai constante echipe pe teren propriu. Ultima partida a acestui bilet a fost Saint Etienne – Marseille, oaspetii aflandu-se intr-o vizibila scadere de forma, in timp ce gazdele aveau maxim de puncte pe teren propriu. Se pare ca analiza mea de la acea vreme nu a fost tocmai corecta sau pur si simplu pot da vina pe ghinion sau intamplare, Saint Etienne remizand pentru prima data in acest sezon tocmai impotriva celor din Marsilia.

Ultimul bilet jucat care s-a dovedit a fi un esec la limita a fost chiar saptamana aceasta, remiza celor de la Arsenal impotriva lui Swansea convingandu-ma pentru a nu stiu cata oara ca trupa lui Wenger este lipsita de un aport psihic demn de o echipa mare. Mai mult de atat, regretele sunt mult mai mari prin prisma faptului ca nu am incercat sa pariez intocmai biletul zilei propus de un portal de specialitate, micile mele adaugiri dovedindu-se a fi piesele de puzzle care nu se potriveau.

Desi se poate observa o urma de regret in spusele anterioare, statutul meu nu este nicidecum de parior cu acte in regula, probabil ca tocmai din acest motiv nu voi alege sa-mi schimb tactica si sa mizez pe o implicare mai mare pe viitor. Cel putin pentru moment, standardul de 4-6 bilete pariate lunar este unul mai mult decat suficient, timpul alocat acestei activitati fiind insignifiant.

Avem si pariori cu experienta prin preajma? Daca aveti si reusite de care sa fiti mandri, nu ezitati sa le afisati publicului larg, meritele va apartin in totalitate!

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.