Eu raman adeptul shopping-ului online, voi?

Este foarte la moda, in ziua de astazi, sa apelam la mediul online atunci cand vrem sa achizitionam diverse produse de pe internet. Acest lucru este foarte comod, data fiind lipsa timpului. Este nevoie doar de un calculator/ Smartphone/ tableta si de acces la internet si deja avem toate ingredientele necesare pentru a putea incepe sa comandam ceea ce ne dorim.

Este suficient ca, odata conectati la Google, sa tastam ceea ce ne intereseaza: magazin online haine, cumparaturi online, etc. Imediat ne sunt afisate foarte multe linkuri iar noi incepem studierea lor.

De exemplu, daca dorim sa cumparat articole de imbracaminte online, am gasit primul magazin care ne este afisat de catre motorul de cautare, dam click pe link si suntem directionati catre magazinul respectiv. O data “intrati” in magazin, incepem cautarea cu atentie a articolelor care sunt expuse acolo. Fiecare articol este insotit de fotografie, cu o scurta descriere, care ne este foarte utila pentru a ne face o parere asupra produsului, sa stim daca este intr-adevar ceea ce ne intereseaza pe noi. Articolelel sunt foarte bine descrise, fotografiile sunt foarte clare, de obicei mai multe pentru acelasi produs, fotografiat din unghiuri diferite.

Avantajul cumparaturilor online este ca nu mai trebuie sa ne deplasam personal prin orasul aglomerat, ca stam asezati comod intr-un loc, la noi acasa intr-un fotoliu sau la o cafenea, nu are improtanta locatia, nu stam la coada, putem studia cu atentie fiecare detaliu al produselor, nefiind deranjati de privirile uneori stanjenitoare ale vanzatorului.

Concluzia este ca pe zi ce trece sunt tot mai multi amatori de shopping online.

Adaugat in: Diverse, Shopping

Comentariile sunt inchise.