Esti patronul unui restaurant? Fii atent la detalii!

Ma numar printre persoanele care merg destul de des in localuri, fie ca vorbim aici la pub-uri, cafenele, cluburi sau restaurante si va pot spune ca pentru mine conteaza extrem de mult detaliile. Stiu ca atunci cand auziti cuvantul detalii, mintea va zboara la nenumarate aspecte, insa eu o sa ma refer la unul pe care-l cataloghez a fi primordial pentru orice local care se respecta: mobilierul.

O sa luam un exemplu simplu, asta ca tot am ‘reusit’ sa ies la finele saptamanii trecute intr-un restaurant pe care n-o sa-l numesc dar care sper sa produca schimbari in bine la acest capitol. Restaurantul imi place datorita multor aspecte, de la mancarea servita si pana la personal sau ambient. Ceea ce ma deranjeaza in mod deosebit si consider ca s-ar putea produce un upgrade in acest sens se refera la conditia scaunelor, niste scaune destul de gresit selectate care nu fac decat sa-ti creeze un disconfort vizibil, mai ales daca petreci o perioada mai indelungata in locatia respectiva. Forma scaunelor este una destul de precara, un L care nu iti permite nicio mobilitate, materialul este destul de dur, fapt care nu poate decat sa sporeasca si el disconfortul iar tapiteria este atat de prost aleasa incat chiar nu inteleg de ce au mai pus-o, cred ca era mai bine daca nu exista.

Pentru respectivii care se ocupa de administrarea localului si nu numai, ganditi-va mai bine in momentul in care alegeti mobilierul si nu va zgarciti la cateva mii de lei, clientul intotdeauna trebuie sa primeze. Iar daca nu stiti ce inseamna un scaun confortabil si cu un aspect frumos, nu aveti decat sa aruncati o privire aici, sunt sigur ca veti gasi o solutie optima la aceasta problema.

Adaugat in: Diverse

Un comentariu

  1. Alexandru says:

    Mai urat e faptul ca sunt multe alte detalii de care patronii si personalul chiar nu tin cont..de la o service adecvata, la o vesela perfecta si chiar ambient!

Publica un comentariu