Esti gata sa te intalnesti cu o femeie matura?

Nu vor renunta la fericirea sau visurile lor doar pentru a avea o relatie romantica.

Femeile mature nu vor renunta la visurile lor, la obiectivele lor sau la lucrurile care le fac fericite doar sa aiba un barbat in viata lor. Ele nu vad rostul sa faca acest lucru, intrucat genul de barbat care ar face un partener demn nu s-ar astepta ca o femeie sa-si sacrifice visurile sau fericirea pentru el. O femeie matura recunoaste acest lucru si nu se va multumi cu un barbat care ar face-o sa aleaga intre fericirea ei si a sa. Si nu te va forta sa alegi.

Sunteti gata sa intalniti femei mature?

Maturitatea nu vine intotdeauna cu varsta.

Exista femei in patruzeci, cincizeci si peste ani, a caror gandire nu a evoluat in anii adolescentei. Le vei cunoaste prin modul in care trateaza persoanele pe care nu incearca sa le impresioneze. Acestea nu sunt femeile la care se face referire aici ca „femei mature”.

O femeie matura – singura sau altfel – prezinta calitatile enumerate in acest articol.

Nu isi cere scuze pentru felul in care este, chiar si atunci cand nu se potriveste cu ideea altcuiva despre cine ar trebui sa fie sau cum ar trebui sa actioneze. Si la fel cum nu va renunta  la respectul de sine, este de asemenea mai probabil sa arate respect fata de ceilalti, indiferent de venitul sau statutul lor social. Cu adevarata maturitate vine intelepciunea. Iar intelepciunea face o companie mai buna decat o drama superficiala, egocentrica in orice zi.

Asadar, daca sunteti suficient de norocosi pana in prezent sau daca sunteti intr-o relatie cu o femeie matura, numarati-va binecuvantarile.

Fie ca bunul gust si recunostinta ta sa influenteze tot ceea ce faci astazi.

Adaugat in: Interesant

Comentariile sunt inchise.