Era lenjeriilor de pat de culoare alba a apus!

Sa fiu sincer, nu mi-a trecut niciodata prin cap ca o sa abordez un asemenea subiect pe blog insa in ultimele zile am capatat o idee fixa in privinta gasirii si achizitionarii unei lenjerii de pat. Nu m-a preocupat niciodata acest aspect, pentru mine lenjeriile de pat pe care le aveam in dulap, lenjerii de culoare alba, fiind mai mult decat indeajuns pentru necesitatile mele. Abordarea unei noi strategii s-a datorat mai degraba prietenei, care m-a tot batut la cap in legatura cu lenjeria, ba ca este destul de simpla si nu dispune de un look prea placut, ba ca ar trebui sa apelez la ceva mai colorat care sa-mi schimbe putin designul camerei si multe alte lucruri tipice unei femei(sper sa nu citesti articolul).

Cert e ca m-a convins sau mai degraba m-am lasat convins sa caut cate ceva mai pe placul ei si sa fac, intr-un final, marea schimbare din punct de vedere al lenjeriei de pat. Cum shopping-ul offline mi se pare o mare pierdere de timp si chiar nu il mai agreez absolut deloc, am inceput scurtul meu research online. Bineinteles ca cea care a avut ultimul cuvant de spus a fost tot dansa, insa am incercat sa tinem cont de ambele pareri astfel ca intr-un final am ajuns sa achizitionam un produs care sa imbine preferintele amandurora: albul pe care eu il consider culoarea perfecta pentru o lenjerie de pat si diversele imprimeuri colorate pe care dansa le prefera. Pentru modele de lenjerie de pat de o calitate extrem de buna, incercati aici si veti fi surprinsi in mod placut de gama larga de produse care va este oferita. In plus, aveti posibilitatea sa achizitionati si alte produse conexe: saltele, perne, cuverturi sau chiar somiere.

Adaugat in: Diverse, Shopping

3 comentarii

  1. Alexandru says:

    Albul inspira puritate, insa nu poti spune ca poate fi folosit in orice circumstante..de multe ori, ai nevoie si de putina culoare in viata ta 😛

  2. Mihai says:

    modelul din poza este excelent pentru camera copilului