Efecte speciale ca in filme pentru o nunta de vis

Nunta este probabil singurul eveniment din viata fiecaruia in care bugetul trece pe plan secundar dorintei de a crea ceva cat mai spectaculos si mai memorabil. Este in natura umana sa doreasca sa marcheze momentele importante intr-un mod care sa le fixeze cat mai profund in cartea amintirilor, iar nunta este unul dintre acele momente pe care nimeni nu vrea sa le uite. Pentru ca un eveniment sa fie de neuitat, el are nevoie de ceva spectaculos, ceva iesit din comun si din cotidian, iar gheata carbonica pentru nunta poate fi modalitatea perfecta pentru a atinge acest ideal.

De ce gheata carbonica pentru nunta?

Gheata uscata, asa cum mai este cunoscuta gheata carbonica, are numeroase utilizari in domenii la fel de numeroase, insa una dintre utilizarile sale principale este reprezentata de crearea efectelor speciale pe baza de fum. Oricine a vazut un videoclip in care formatia pare sa cante pe o patura de fum a fost, de fapt, martorul efectului ghetii carbonice in combinatie cu o masina de fum greu.

Datorita pretului scazut al blocurilor si peletilor de gheata carbonica, aceste efecte pot fi aduse cu usurinta pe ringul de dans si la mesele invitatilor la nunta, apeland la o firma de specialitate.

Ce fel de efecte se pot obtine cu gheata carbonica la nunta?

Gheata carbonica pentru valsul mirilor: Probabil cel mai cautat si indragit efect este covorul de fum ce imita aspectul unei paturi de nori pe ringul de dans. Pentru acest efect este nevoie de blocuri de gheata uscata si o masina de fum greu pe care o pune la dispozitie firma distribuitoare de gheata carbonica.

Gheata carbonica pentru bauturi: In bauturi si cocktail-uri, peletii de gheata cabronicadau un efect de fum misterios ce se revarsa peste buza paharului tinand in acelasi timp si bauturile foarte reci. Ca si blocurile de gheata, peletii se cumpara de la distribuitori si trebuie manevrati cu clesti pentru gheata deoarece temperatura lor extrem de scazuta ii face periculosi de atins cu mana libera.

Gheata cabronica pentru bolurile de salata: Ca si in cocktailuri, gheata carbonica pentru nunta poate fi adaugata la bolurile de salata de fructe pentru a o tine rece si a invalui in acelasi timp intreaga masa intr-o ceata misterioasa.

Adaugat in: Evenimente

Comentariile sunt inchise.