Doua lucruri importanete de stiut despre femeile mature

6. Nu este nevoie sa fie in contact cu tine tot timpul.

Femeia matura nu trebuie sa va contacteze in permanenta pentru a se asigura ca sunteti in continuare interesat de ea – sau ca va ganditi la ea – sau ca sunteti bine. Acest lucru nu inseamna ca nu le pasa daca sunteti bine sau nu; doar ca are propria ei viata si are incredere ca, daca aveti nevoie de ajutorul ei cu ceva, o veti suna.

Asadar, nu iti va trimite mesaje toata ziua, nu va va eticheta pe postarile de pe retelele de socializare, nu va face selfie-uri si nu le va trimite etc. Nu are nevoie de memento-uri constante cu care credeti ca sunt fierbinti sau amuzante. Ele au incredere ca memoria voastra functioneaza la fel de bine ca a lor.

7. Nu trebuie sa faca publicitate pentru tot ceea ce faci impreuna.

Nu veti vedea o femeie matura care petrece mult timp laudandu-se cu relatia dvs. pe social media sau spunandu-le prietenilor lor tot ce ati facut impreuna.

Ar putea sa nu mentioneze nici macar relatia dvs. cu nimeni fara sa solicite informatii – si chiar atunci va fi mai atenta cu cat partajeaza. Nu are nevoie de validare din conexiunile de socializare (sau de la nimeni altcineva) pentru a o ajuta sa decida daca relatia merge bine.

Si nu are nevoie ca toata lumea sa o invidieze pentru ceea ce are cu tine.

Adaugat in: Interesant

Comentariile sunt inchise.