Doriti sa achizitionati rulouri exterioare? Optati pentru cele fabricate din aluminiu

Rulourile exterioare sunt ansamble extrem de apreciate de catre constructori pentru calitatea lor si mai ales pentru proprietatile termice si fonice de care dau dovada. Materialul cel mai des intalnit in cazul unor rulouri exterioare de calitate este aluminiul, producatorii germani sau polonezi, celebri pentru structura solida imprimata acestor produse, preferand aluminiul ca material de baza datorita duritatii lui, usurintei prin care poate fi transportat si montat dar si datorita celor doua proprietati esentiale enuntate anterior: izolare termica si fonica.

Ca si domenii de aplicabilitate, rulourile exterioare din aluminiu pot fi folosite cu succes pentru montajul pe ramele ferestrelor sau usilor, pentru inchiderea unor terase sau foisoare, realizarea unor usi de garaj cat si pentru uzuri interne, de la impartirea unei camere pana la adaptarea lor sub forma unor usi de acces in alte incaperi. Un aspect important legat de aceste produse inovative este faptul ca ele pot fi montate cu succes in incaperile in care doriti sa adaptati nivelul luminii soarelui cat si incaperile in care nu doriti sa instalati un aparat de aer conditionat.

O calitate foarte importanta a acestor rulouri exterioare din aluminiu o reprezinta posibilitatea automatizarii lor cu ajutorul unui motor tubular care nu face decat sa roteasca campul de lamele. In cazul rulourilor exterioare automate, clientii pot beneficia de doua optiuni pentru actionarea lor: butoane fixe pentru fiecare rulou sau o telecomanda fara fir, aceasta din urma putand suporta actionarea simultana a mai multor rulouri amplasate in diverse locatii. Aspectele cele mai importante referitoare la actionarea automata a rulourilor exterioare se refera la modul de functionare. Motoarele folosite de producatorii de rulouri exterioare sunt de capacitate mare, functioneaza la parametrii optimi indiferent de temperatura mediului extern si dispun de o durata de viata de pana la 10 ani. Telecomanda de actionare ruleaza cu ajutorul unor unde radio care ofera posibilitatea utilizatorilor de a actiona rulourile atat de la interior cat si de la exterior. Distanta de la care se poate face actionarea rulourilor depinde de calitatea telecomenzii, aceasta putand emite unde radio in intervalul 20-100 metri.

Majoritatea dintre voi se vor intreba de ce este indicat sa optam pentru rulouri din aluminiu si nu din alte materiale. Calitatea aluminiului este ca nu necesita intretinere ulterioara, referindu-ne aici la vopsirea in cazul deteriorarii suprafetei exterioare. De asemenea, rulourile din aluminiu sunt extrem de practice, usor de montat, dispun de o greutate foarte scazuta si ofera numeroase avantaje: izolare fonica si termica, sistem antiefractie, design placut si posibilitatea alegerii oricarei culori din paleta oferita de comerciant.

Referitor la culorile pe care comerciantii le ofera in randul rulourilor exterioare din aluminiu, acestea sunt cele standard (alb, maro deschis si maro inchis), imitatie de stejar, mahon sau nuc, dar si culori speciale care pot fi alese de clienti din paletar. In cazul culorilor preferentiale, se pot realiza rulouri exterioare din aluminiu la comanda, vopsirea lor realizandu-se cu vopsea de calitate, rezistenta la conditiile de mediu precare.

Pentru a va convinge de calitatea rulourilor exterioare din aluminiu, este preferabil sa contactati un comerciant specializat in executarea si montajul acestui tip de produse sau sa mergeti in showroom-uri si sa vedeti pe viu cum sunt montate, ce materiale sunt folosite la producerea lor, ce garantie ofera si cum pot fi adaptate cerintelor si nevoilor dvs.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.