Doar doua articole in doua luni? Se poate, insa nu e deloc sanatos :)

Ma gandesc ca era mult mai ok sa fi scris acest articol inainte de a inainta noul single semnat B.o.B. insa totul a culminat cu o vadita incapacitate de a-mi gasi vreo scuza pentru faptul ca nu am mai reusit sa acord nici cea mai mica atentie acestui blog. A trecut ceva mai mult de un an de cand am scris primul articol pe laurentiuiancu.ro insa subiectele mai personale pot spune ca au lipsit cu desavarsire. De fapt, nici macar nu am reusit sa-mi conturez ideile, sa le astern asa cum mi-am dorit si nici nu pot spune ca am trasat o linie pe care sa o adopt pentru o anumita perioada de timp.

In clipa de fata nu stiu cu exactitate ce anume se va intampla cu blogul meu peste o luna sau un an, cert este ca el ramane vizibil pe termen nedeterminat, indiferent ca voi avea timpul si placerea de a adauga zilnic cate un articol sau ca voi lua pauze de saptamani intregi, exact cum s-a intamplat in ultima perioada. Bineinteles ca imi doresc sa indeplinesc anumite target-uri, sa ma organizez exemplar si sa-mi conturez anumite viziuni in ceea ce priveste acest blog insa, cel putin pentru moment, timpul liber nu imi permite sa definitivez toate aceste aspecte.

Momentan, nu pot decat sa gasesc o banala scuza in ceea ce priveste inactivitatea mea din acest inceput de an, conform arhivei fiind adaugate doar cateva articole de la intrarea in 2014. Am avut mult de munca in plan profesional, am avut de-a face cu cateva examene la facultate si am facut tot posibilul sa ma dedic anumitor activitate si persoane. Mai concret, nu am vrut nici in ruptul capului sa ma debarasez de lucrurile cu adevarat importante, chit ca era de ajuns sa imi fac timp macar 30-40 de minute pentru a improspata activitatea acestui blog.

Planuri pentru perioada urmatoare? In primul rand sa continui munca pe care am inceput-o odata cu intrarea in acest an, tind sa cred ca o sa ma ajute enorm de mult pe viitor. In al doilea rand, sa imi stabilizez programul, este destul de haotic si nu reusesc sa fac tot ceea ce-mi propun. Nu in ultimul rand, desi s-ar presupune ca las celelalte aspecte pe plan secund, planul personal ramane cel mai important, asa ca trebuie sa tin cont de fiecare detaliu si sa ma bucur de chestiunile cu adevarat frumoase!

PS: Poate ca ar trebui sa fac si unele schimbari in ceea ce proveste blogul, cateva detalii imi pot readuce motivatia de altadata ­čÖé

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.