Din experienta personala: Cum se intretine un put forat?

Puteti oricand apela la niste servicii specializate de denisipari pentru puturi de mare adancime in orasul Bucuresti, astfel incat sa va rezolvati treaba mult mai repede. In acelasi timp, veti constata ca exista si metode pentru a preveni eventualele probleme ce ar oputea aparea in cazul acestor foraje.

O idee buna este ca imediat dupa preluarea forajului sa pompati o cantitate cat mai mare de apa. Aceasta cantitate poate fi pompata pentru o perioada mai lunga de timp. Debitul folosit in aceasta pompare ar trebu isa fie unul maxim, iar timpul in care se va realiza aceasta pompare depinde mult de modul de executie al denisiparii.

Veti vedea ca dupa ce ati facut acest lucru, veti putea sta chiar si luni iintregi fara sa fiti nevoiti sa refaceti acest proces. Procesul de denisipari puturi apa mai poate fi realizat minimizand ciclurile de oprire si cele de pornire. Garantia acestei pompe va fi data in functie de cilcurile de pornire si de oprire si nu in functie de altceva.

Alte aspecte de luat in vedere la denisipare

O pompa cu diametru cat mai apropiat de cel al tubulaturii forajului este cea mai indicata, ea facandu-si treaba foarte bine. Furtunul de refulare trebuie si el folosit la pompa submersibila de diamterul corespunzator debitului. Un diametru ideal este cel de 25 mm pentru 1 l/s. Viteza ascensionala a aaei va scade odata cu cresterea diametrului, de aceea va trebu isa tineti cont de acest aspect. Foarte multe particule vor fi ridicate la suprafata deasupra pompei, iar dupa o perioada de timp refularea va fi blocata.

In cazul unui furtun mai subtire, nu se va intampla nimic prea grav. Debitul pompei se va reduce destul de mult, iar consumul de energie electrica va fi mai ridicat. Cu toate acestea, desi va fi un cost mai mare, forajul si nici pompa nu vor avea de suferit. Tinand cont de aceste sfaturi, veti vedea ca va veti putea bucura de un put forat denisipat.

Aveti posibilitatea sa apelati la servicii de denisipari puturi in Bucuresti, daca situatia o va impune.

Aceste servicii de denisipari pentru foraje sunt de calitate si va vor oferi toate sfaturile de care aveti nevoie, astfel incat sa va bucurati de un put mereu curat si fara probleme. Firmele specializate vor veni in intampinarea tuturor nevoilor voastre si va vor oferi solutii, astfel incat sa nu mai aveti nici un fel de problema.

Adaugat in: Business, Casa, Diverse, Stiri

Comentariile sunt inchise.