Dexter revine pe micile ecrane – Trailer sezon 8

In urma cu ceva timp reuseam sa urmaresc, concomitent, mai multe seriale, ba chiar ajunsesem intr-un timp la 10 bucati si as fi avut timp pentru multe altele. De ceva vreme insa, timpul meu liber e mai mult decat limitat, astfel ca am ajuns sa ma bucur chiar si cand un serial intra in ‘concediu’ si timpul meu dedicat vizionarii episodului saptamanal reusesc sa-l umplu cu alte activitati, de regula cele legate de munca si alte shit-uri.

Drept sa va spun, n-am mai urmarit un serial cu frecventa obisnuita inca de la finele sezonului 7 din Dexter, pauza asta fiind cu siguranta de bun augur pentru ca astept ca disperatul sa inceapa ultimul sezon al seriei. Data oficiala privind lansarea sezonului 8 din Dexter a fost stabilita la 30 iunie 2013, astfel ca puteti sa incepeti sa faceti research-uri privind serialul pe extern sau asteptati pana in dupa-amiaza zilei de astazi il veti urmari subtitrat in limba romana. Iar daca mai vreti o recomadare de serial fain pe care il urmaresc cu regularitate si pe care abia il astept, acela se numeste Suits, acesta revenind cu un nou sezon la mijlocul lunii iulie.

Una alta, pana la vizionarea primului episod al sezonului 8, va las in compania trailerului oficial! Enjoy & share!

Adaugat in: Filme, Video

2 comentarii

  1. Ioana says:

    Eu astept sa apara si subtitrat si abia dupa o sa-l urmaresc. Ai idee unde se poate vedea online?

  2. Miky says:

    Am urmarit episodul, e un inceput foarte bun. Sunt curioasa cum decurge relatia dintre Deb si Dexter in episodul urmator..
    @ Ioana: Incearca pe canalele de la americani, il vezi in premiera. Nu e subtitrat dar daca te descurci cu engleza, e ok.