Detroit 2013: Toyota Corolla Furia – GALERIE FOTO

Cu totii suntem familiarizati cu masina familialista pe care cei de la Toyota au reusit sa ne-o impregneze, este vorba despre modelul Corolla. Surprinzatoare este insa aparitia noii Corolla in standul celor de la Toyota la salonul auto Detroit 2013. Cu o nota extrem de moderna, asemanatoare noii generatii Auris, noua Toyota Corolla pare a se adresa publicului ceva mai tanar, imaginea de ansamblu a acestei masini fiind una extrem de indrazneata, agresiva si chiar dinamica.

Partea frontala este dominata de acel „V” extrem de larg, realizat in asa fel incat si sigla sa fie extrem de bine evidentiata. Farurile sunt ceva mai inguste insa foarte placute, noua tehnologie LED facandu-si simtita prezenta.

In cadrul aripilor laterale, fantele sportive sunt prevazute cu faruri de ceata, look-ul rezultat fiind unul foarte interesant. Dispune si de un spoiler frontal masiv, evidentiat excelnt in partea centrala.

Spatele este total diferit fata de cel cu care eram obisnuiti, stopurile sunt ascutite si sunt insotite de un difuzor care cu siguranta va va atrage atentia. Evacurile sunt de forma romboidala, eleronul de pe capacul portbagajului oferindu-i un plus la latura sportiva.

Dimensiunile sunt destul de mari, lungimea fiind de 4.62 metri, ampatamentul ajungand si el la 2.7 metri. Toyota Corolla Furia se anunta a fi o masina practiva, perfecta pentru segmentul mai tanar de soferi.

Galerie foto Toyota Corolla Furia:

sursa: ProMotor

Adaugat in: Diverse, Imagini

Comentariile sunt inchise.