Descarca Liga 1 si Liga a 2-a pentru Fifa 13

Desi a fost anuntata lansarea noului Fifa 14, nici de aceasta data nu ne vom putea bucura de prezenta echipelor romanesti. Avem si o veste buna pentru pasionatii jocului Fifa, modul RNGP fiind acum valabil pentru vechea generatia a jocului, este vorba despre Fifa 13.

Cei care au facut posibila lansarea modului RNGP 13 au fost cei de la Fifa Next Level Romania, patch-ul incluzand atat Liga 1 cat si Liga a 2-a din Romania. Cei care isi doresc sa joace Liga 1 pentru Fifa 13 pot sa aleaga echipe titrate precum Steaua, Rapid, Dinamo sau Universitatea Cluj si sa se bucure de peste 2000 de transferuri actualizate la zi, echipamente extrem de realiste precum si jucatori care dispun de fete extrem de bine realizate.

De asemenea, avem parte de competitii europene, echipamente noi pentru arbitri precum si multe alte surprize.  Mai jos aveti parte si de un scurt video realizat de echipa FNL Romania precum si de indicatii privind instalarea si configurarea corecta a patch-ului.

Descarca Liga 1 pentru Fifa 13 – Este inclusa si Liga a 2-a

Demo Liga 1 pentru Fifa 13: Steaua vs Dinamo

Adaugat in: Jocuri

7 comentarii

 1. marus says:

  cum se descarca jocul:d

 2. flipy says:

  l-am downloadat dar se instaleaza greu

  merge????

  ca nu vreau sami stric fifa 13!!!!

 3. adrian says:

  nu se strica doar o instalezi din nou

 4. Marius says:

  cum descarc liga 1 pentru fifa 13?

 5. Istvan Vass says:

  De unde se descarca

 6. Variu Raul says:

  Tarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee