Decizii importante pentru antreprenori in 2015

Stiu ca multi antreprenori si-au finalizat deja listele cu obiectivele lor pentru anul acesta. Probabil ca listele sunt lungi, si unele dintre obiective greu de realizat, insa  faptul ca le-am notat undeva, ne va folosi, ne va motiva sa le atingem. Pentru multi antreprenori nu va fi un an usor: se pare ca lucrurile merg din rau in mai rau, si chiar daca am merge spre bine, ar dura destul de mult pana sa ajungem acolo.

Un lucru e cert: in anul acesta vor avea succes acei antreprenori care asculta si de sfaturile altora, se bazeaza pe cifre clare si nu doar pe intuitie, si calcam pe urmele pasilor celor care au avut succes, in domeniu nostru. Una dintre regulile de aur pentru cei care vor sa fie antreprenori de succes in 2015 ar fi faptul ca afacerile lor nu trebuie sa fie realizate cu eforturi de a realiza doar profit. Multa lume se gandeste sa intre in lumea afacerilor doar pentru a face bani mai mult, dar daca aceasta este motivatia voastra, trebuie sa va gasiti o alta preocupare. Nici o afacere cu aceste obiective nu a reusit si nu va reusi vreodata.

Daca vrei sa te numeri printre acei antreprenori care au avut impact asupra pietei, atunci trebuie ca afacerea ta sa schimbe vietile oamenilor, sa schimbe in bine viata consumatorilor. De aici trebuie sa porneasca orice antreprenori! Daca produsele si serviciile tale nu ofera satisfactie, implinire si multumire in randul consumatorilor, atunci sansele tale de reusita sunt destul de mici. In al doilea rand, orice antreprenori trebuie sa invete ca nu poti sa reusesti de unul singur! Familia, prietenii, asociatii, clientii, toti cei din jurul tau care intr-un fel sau altul te-au sustinut si te-au ajutat merita macar un multumesc!

Este foarte important, pentru antreprenori sa invete sa fie respectabili, recunoscatori si multumitori pentru orice gest bun din partea celor din jur. Acei antreprenori care invata sa fie modesti, care isi cunosc limitele si meritele, dar care apreciaza si sfaturile celor din jur vor reusi sa fie de succes, vor reusi sa isi duca la indeplinire obiectivele. Daca de la inceput vei incepe sa calci in picioare oamenii, ba chiar sa calci peste cadavre pentru a obtine profit, afacerea ta, la un moment da, va esua. Foarte multi afaceristi nu apreciaza deloc aceste reguli de aur pentru o afacere de succes.

Multi dintre antreprenori sunt in stare sa isi calce in picioare familia, prietenii si asociatii, de dragul banilor. Eu sunt de parere ca nu poti avea o viata profesionala de succes, daca in viata personala lucrurile nu sunt la locul lor. Cred ca daca reusesti sa fii un om cinstit si moral, care respecta la randul sau pe toti cei din jurul lui, vei reusi sa castigi respect si tu! Pana la urma, banii nu sunt totul in lumea asta! Iar daca vrei sa fii printre acei antreprenori care sunt de un real succes, invata sa fii un om calitativ, din toate punctele de vedere!

Adaugat in: Business

Comentariile sunt inchise.