Debut cu stangul pentru CSM Targoviste in Euroliga

Nu am fost in Targoviste, chiar pot spune ca regret acest lucru. Am ratat partida de debut a echipei locale, CSM Targoviste, in Euroliga feminina de baschet, contra echipei italiene Familia Schio.

Aflata la debutul in cea mai importanta competitie intercluburi din Europa, CSM Targoviste a fost nevoita sa se declare invinsa in fata formatiei italiene Familia Schio. Am avut in tribune peste 2000 de spectatori, care au reusit sa umple pana la refuz Sala Sporturilor din Targoviste, insa acest lucru nu putem spune ca ne-a avantajat. Fetele au jucat bine, doar norocul pare sa fi decis aceasta partida, printr-o aruncare de 3 puncte in ultimele secunde.

Cu 30 de secunde inainte de final, impinse de la spate de public, targovistencele au preluat conducerea, scor 75-73 si totul parea ca se indreapta spre o victorie grea, dar muncita. Ei bine, Laura Macchi, cea mai buna jucatoare de pe teren, n-a fost de acord cu acest deznodamant, si. in urma unui caranbol la marginea semicercului, a prins mingea si a aruncat pentru 3 puncte, stabilind si scorul final al partidei: 75-76.

Urmeaza o deplasare grea, la Istanbul, cu Fenerbahce, una dintre cele mai puternice echipe din Europa. Sa speram ca o sa venim cu o victorie de acolo!

foto: Totalbaschet.ro

Adaugat in: Sport

Comentariile sunt inchise.