De unde cumparam biciclete second hand ieftine

Biciclete de vanzareDaca vara trecuta am tot evitat sa imi cumpar o bicicleta, in aceasta iarna o sa fac tot posibilul sa bifez si aceasta necesitate. Spun necesitate nu pentru ca am de gand sa merg la lucru cu bicicleta(nu mi-ar fi displacut deloc, insa conditiile actuale nu faciliteaza acest tip de transport in capitala), ci pentru ca imi doresc de mai mult timp sa imi cumpar o bicicleta pentru a iesi la o plimbare in weekend sau cand timpul imi permite. Ma axez tot mai mult pe miscare, alaturi de mersul la sala si cele 2-3 iesiri la o partida de minifotbal dorindu-mi sa pedalez cativa kilometri.

O bicicleta noua este destul de costisitoare, mai ales daca ne raportam la cele cu adevarat profesionale. Variantele alternative pot fi considerate bicicletele second hand, tocmai din acest motiv o sa va propun trei alternative viabile in vederea achizitionarii unei biciclete de calitate. Nu sunt inca decis daca o sa ma axez pe cumpararea unei biciclete second hand insa preturile lor sunt un atuu greu de trecut cu vederea, diferentele fata de o bicicleta noua fiind mai mult decat semnificative.

1. Achizitia unei biciclete de la o cunostinta

In acest caz, lucrurile par a-mi surade, in cercul de prieteni fiind cateva persoane destul de pasionate de asa-zisul pedalat. Discutand cu ei in cateva randuri, am primit 2-3 propuneri destul de interesante, biciclete aflate in stare buna fiindu-mi propuse la preturi chiar si cu 50% mai mici decat in magazine. Stiu ca nu toti ne putem lauda cu asemenea variante, insa important ar fi sa mizati in primul rand pe cunostinte, in multe cazuri putand rezolva problema achizitiei unei biciclete fara a depune prea mult efort. Mai mult de atat, in cele mai multe cazuri discutam despre un raport calitate/pret excelent.

2. Targurile de obiecte second hand

Nu cunosc vreun targ dedicat exclusiv bicicletelor insa, in majoritatea oraselor din tara se organizeaza periodic targuri si expozitii unde se comercializeaza produse second hand. Puteti sa va orientati catre produsele dintr-o anumita gama, aveti posibilitatea sa testati aceste biciclete si, nu in ultimul rand, exista o usurinta vizibila in vederea compararii preturilor practicate de vanzatori si cele din magazinele de specialitate. Nu va avantati prea tare si testati cu atentie bicicleta, multe dintre defecte pot fi destul de greu de observat si riscati sa faceti o investitie regretabila in viitorul apropiat.

3. Site-urile de anunturi online

Dupa cum puteti observa, numeroase site-uri de anunturi isi fac un renume la nivel de online, reclamele fiind prezente la tot pasul. Stiu ca sunt site-uri de anunturi generale, insa puteti regasi numeroase anunturi dedicate segmentului de biciclete si accesorii. Regasim biciclete de vanzare la preturi accesibile, puteti intra destul de rapid in contact cu vanzatorul si puteti solicita oricand o intrevedere in urma careia sa testati bicicleta sau sa efectuati cu o mai mare usurinta tranzactia. Mizand pe anunturile promovate de vanzatorii cu reputatie pozitiva, veti fi siguri ca procesul de cumparare se va realiza in deplina siguranta si ca veti cumpara o bicicleta cu adevarat de calitate.

Adaugat in: Shopping

Comentariile sunt inchise.