De sa achizitionezi mobila la comanda?

Confortul casei este foarte important, deoarece aici este locul in care iti petreci majoritatea timpului. Acesta este motivul pentru care trebuie sa acorzi atentie sporita modului in care achizitionezi mobilierul. Poti opta pentru mobila direct din magazin sau pentru mobila la comanda. Mobila direct din magazin iti da marele avantaj de a te bucura de un design gata construit. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa cauti modelul preferat si sa il achizitionezi. Este o varianta ideala pentru persoanele comode, care isi doresc o mobilare rapida, fara prea mari probleme. Pentru persoanele cu imaginatie bogata si cu dorinte mult mai mari, este mult mai indicata solutia de mobila comanda.

De ce mobila la comanda?

Cel mai mare avantaj pe care il ofera mobila la comanda este flexibilitatea. Nu toate casel sunt la fel si nu toate dorintele oamenilor sunt la fel, asadar, indiferent de cat de profesionist este un constructor de mobila, daca nu iti stie dorintele este greu sa ti le ghiceasca. In plus, o mobila cumparata direct din magazin s-ar putea sa nu fie tocmai potrivita pentru camera in care ti-o doresti. Fie este prea mare, fie este prea mica, fie nu are piesele de care ai nevoie. In cazul mobilierului la comanda insa, flexibilitatea este mult mai mare. Poti decide marimile pe care le va avea mobila, poti decide culoarea si poti decide care sunt elementele de care ai nevoie.

Un alt mare avantaj este faptul ca iti poti alege mobilierul. Astfel, daca vrei un lemn de foarte buna calitate, este mult mai usor sa il faci la comanda. Evident, faptul ca iti poti pune in practica toate dorintele ocupa si el un loc primordial in topul beneficiilor pe care ti le ofera mobilierul la comanda.

Este adevarat, pretul nu este intotdeauna mai mic decat pretul pe care il gasesti la niste piese de mobilier deja construite. Sunt insa sanse sa gasesti firme care fac mobila si care ofera preturi foarte mici, doar pentru a se promova. Este bine sa analizezi cu atentie insa, orice firma pe care o gasesti, in asa fel incat sa te poti bucura la maxim de rezultatele mobilierului. Asadar, verifica alte proiecte facute de firma respectiva, asigura-te ca este serioasa si obtine cat mai multe informatii de la ei.

Adaugat in: Casa

Comentariile sunt inchise.