De ce sa tii cont cand vrei sa-ti organizezi nunta

Fotograf nuntaSa stiti ca nu, nu am niciun gand de insuratoare, am ales aceasta tematica prin prisma unei nunti la care am participat de curand si care mi-a lasat o impresie mai mult decat buna. Este vorba despre nunta unei verisoare desfasurata la Piatra Neamt, orasul natal al sotului ei.

Desi am fost nevoiti sa parcurgem drum lung pana in Moldova, va afirm cu tarie ca a meritat cu desavarsire! In afara faptului ca aveam nevoie de o vacanta dupa ce am fost foarte preocupat cu munca si licenta, o impresie buna mi-a fost oferita si de drumul pana la Piatra Neamt, un oras pe care nu il mai vizitasem de o bucata buna de timp si care s-a schimbat in bine, sau cel putin asa denota constatarile mele in cele 48 de ore petrecute acolo.

Trecand peste aceste detalii(sper sa am timp sa public si un articol detaliat in privinta drumului ales, intamplarilor petrecute pana la destinatie si mai ales a orasului resedinta din Neamt), o sa dezbat cateva aspecte despre evenimentul propriu-zis, totul culminand cu o desfasurare perfecta si cu un final fericit atat pentru noi, invitatii, cat mai ales pentru cei doi miri.

Ca sa intelegeti mai bine unde bat cu toate aceste afirmatii, vreau sa va comunic anumite detalii in privinta unei organizari perfecte pentru orice nunta. Majoritatea spun ca orasul nu conteaza si tind sa le dau dreptate, insa trebuie punctat si faptul ca ceea ce conteaza este locatia! Cand zic locatie ma refer in principiu la restaurantul unde se va organiza petrecerea de dupa slujba religioasa, astfel ca aici intervine fie spiritul oganizatoric al mirilor fie indeletnicirile unor consultanti de evenimente. Daca nu aveti cunostinte pe masura asteptarilor voastre sau pur si simplu nu ati participat la mai multe astfel de eveniment, lasati o persoana autorizata sa ia deciziile, o spun pentru ca de cele mai multe ori mirii sunt incapatanati si isi doresc sa faca totul pe cont propriu.

Am asistat la una dintre cele mai frumoase petreceri din ultimii ani, locatia aleasa fiind restaurantul de la Central Plaza Hotel, un hotel de 4* care se remarca prin calitatea serviciilor oferite, un feedback excelent de la cei care si-au petrecut noptile acolo precum si prin personalul sau, chelnerii si bucatarii fiind GENIALI! Asa cum sigur va asteptati, restaurantul se ridica la cele 4* pe care le detine hotelul, sala de mese fiind incapatoare, meniurile fiind extrem de diversificate dar si de o calitate ridicata, amenajarea interioara cu foarte mult gust in timp ce personalul, cu riscul de a ma repeta, s-a ridicat la nivelul evenimentului.

Restaurant Central Plaza Hotel

Dupa locatie, o importanta majora o detine segmentul muzical. Ce ar fi o nunta fara muzica? Ce distractie am avea fara o trupa sau un dj care sa ne incante cu muzica de calitate? Nunta asta a avut detoate, a avut o trupa care a reusit sa ne tina in picioare pana dimineata, a avut un dj care stie cum sa distreze audienta si sa-si alcatuiasca playlist-ul dar si un nivel acustic de cea mai buna calitate.

Si nu, nu doar locatia sau muzica sunt elementele care conteaza la o nunta ci si latura artistica. O sa punctez aici prezenta unui fotograf profesionist, acea persoana care reuseste sa surprinda toate cadrele de importanta majora si sa le transpuna in fotografii care sa pastreze vii amintirile chiar si peste zeci de ani.

Cel care a jucat rolul de fotograf nunta a fost Valentin, un tip despre care nu am prea multe detalii pentru ca seara respectiva a fost si prima in care ne-am intalnit. In momentele de pauza am fost destul de curios sa vad ce echipamente foloseste, ce experienta poseda in arta fotografiei de nunta si maniera prin care reuseste sa surprinda cadrele. Nu sunt tocmai un impatimit al fotografiei insa chiar mi-a placut maniera lui de lucru, profesionalismul de care a dat dovada si abia astept sa primesc unul dintre cele cateva zeci de albume foto profesionale pe care ni le va inmana in perioada care urmeaza.

Voi de ce tineti cont cand organizati un eveniment de o asa importanta?

Adaugat in: Evenimente

Un comentariu

  1. Anca says:

    Adevarul este ca daca ai o locatie buna, muzica de calitate si un fotograf ok, totul mai depinde doar de tine, ca gazda, si de dorinta invitatilor de a se distra!