De ce sa iti vinzi sau sa cumperi bijuterii de la o casa de amanet?

Amanet non stopVechile bijuterii de familie, dar nu numai, au devenit o adevarata resursa de bani. Astfel, daca te-ai decis sa iti vinzi bijuteriile de aur, probabil ca inca deliberezi si cercetezi daca este mai bine sa optezi pentru serviciile unei case de amanet sau pentru un magazin de bijuterii.

Noi suntem de parere ca prima varianta este mult mai avantajoasa si ca se va dovedi pe viitor o decizie inteleapta. De ce?

1. Pentru ca un magazin de bijuterii are deja un catalog ofertant de produse, ceea ce ii justifica alegerea foarte selectiva a bijuteriilor pe care la oferi la vanzare. Foarte putini reprezentanti de astfel de servicii vor fi dispusi sa iti ofere pretul corect pe niste accesorii pe care nu le mai considera in tendinte. De asemenea, daca ceea ce oferi tu are nevoie de cateva ingrijiri suplimentare, cel mai probabil ca un magazin de bijuterii iti va subevalua calitatea accesoriilor si va refuza sa faca o investitie despre care ei zic ca nu merita.

Pentru a scapa de drumuri suplimentare, te sfatuim sa incerci din prima sa apelezi la o casa de amanet Galati sau din orice localitate in care locuiesti. Aici vei gasi deschiderea de care ai nevoie pentru o oferta avantajoasa. Orice casa de amanet are servicii accesibile unui numar foarte variat de colectori, ceea ce se poate dovedi o idee inspirata daca ai in colectia ta diverse bijuterii vechi.

2. Un al doilea motiv il reprezinta incasarile, pentru care vei strabate un proces anevoios daca apelezi la serviciul unui magazin de bijuterii. In schimb, in cadrul unui amanet non stop in Galati, spre exemplu, vei avea acces rapid la suma care ti se cuvine. Intreg procesul de vanzare se rezuma la o estimare cat mai onesta si in conformitate cu ceea ce reprezinta bunurile tale, insa iti va oferi si banii pe loc, in cazul in care bateti palma.

3. Mai mult, daca esti in cautarea unui inel de logodna, poti sa obtii un model unicat la un pret mult mai avantajos decat in marile magazine de profil. Este un moment deosebit pentru tine, care te poate costa o mica avere, daca nu stii exact de unde sa faci achizitiile si ce beneficii ai.

In primul rand, de cele mai multe ori o casa de amanet din Galati sau din orice alt oras va schimba modelul initial al accesoriilor pe care le-a cumparat. Astfel aurul de la o pereche de cercei va fi topit si va capata forma unui inel, la care se ataseaza un diamant de la o alta bijuterie. Astfel, poti sa ai nu doar un accesoriu unicat si aparte, dar si o bijuterie cumparata la un pret mult sub estimarile magazinelor de profil.

4. Chiar daca te-am convins ca orice casa de amanet non stop Galati sau Bucuresti poate fi solutia ideala pentru a vinde sau cumpara bijuterii, nu te grabi si analizeaza ofertele de la mai multe astfel de servicii.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.