De ce sa apelezi la o firma prestatoare de servicii de curatenie

Desi nu ma gandeam ca o sa abordez si astfel de subiecte pe blog, m-am gandit sa astern cateva idei in privinta procesului de curatenie. In cadrul acestui articol o sa dezbatem putin problema curateniei, cu referire directa la firmele prestatoare de servicii de curatenie.

Nu cred ca sunt singurul care s-a lovit de problema curateniei de-a lungul timpului cum nu cred ca sunt primul sau singurul barbat care nu se vede in postura de a aspira prin camera sau de a face o curatenie generala in dormitor, in baie sau bucatarie. Daca pana acum m-am bazat pe ajutor din partea partii feminine in ceea ce priveste curatenia din casa, de curand m-am hotarat sa le fac o surpriza doamnelor si sa las intreg procesul de curatenie pe mana specialistilor.

Cum cea mai simpla si la indemana metoda de a gasi o firma de curatenie mi s-a parut o cautare simpla pe Google, prietenul meu de ceva timp, am facut un scurt research al firmelor de curatenie din Bucuresti si imprejurimi si, intr-un final, am contractat o firma de curatenie cu renume si experienta in acest domeniu.

Alegerea s-a dovedit cat se poate de inspirata din mai multe considerente, de la partea financiara, echipa oferindu-mi un pret cat se poate de corect pentru munca depusa, si pana la aspectele de ordin practic, intreg procesul de curatenie fiind unul extrem de bine efectuat, cu rezultate mult mai bune decat as fi anticipat. Iata doar cateva dintre impresiile mele dupa ce am apelat la servicii de curatenie profesionale:

1. Timpul efectuarii curateniei in cele cinci incaperi a fost unul extrem de scurt. Nu am stat cu cronometrul alaturi de firma de curatenie contractata insa am purtat o discutie cu prietena dupa ce s-a incheiat intreaga operatiune si a recunoscut fara sa clipeasca faptul ca nu reusea sa faca acelasi lucru intr-un timp atat de scurt. Concluzia mea? Orice firma de curatenie care se respecta dispune de un personal calificat, foloseste unele si produse profesionale si stie cum sa-si faca treaba pentru un randament maxim.

2. Personalul este calificat, dispune de echipamente speciale si foloseste solutii si produse de cea mai buna calitate. In timpul in care angajatii firmei de curatenie si-au facut treaba, am reusit sa stau alaturi de ei si sa ii intreb diverse lucruri, curiozitati personale as putea spune. Chiar eram curios cum isi fac treaba, ce solutii folosesc la curatarea petelor si a mobilierului dar si cum arata uneltele folosite. Am ramas placut surprins sa vad ca munca lor este una adecvata, produsele folosite au calitate(chiar am facut o cautare dupa ce au plecat, majoritatea produselor de curatenie folosite de ei sunt made in Germany si sunt foarte apreciate chiar si in extern) iar uneltele pe care le folosesc sunt atat de complexe incat mi le-as cumpara si eu(nu prea merita sa investesti cateva mii de euro pentru asa ceva, e mai rentabil sa apelezi la servicii de curatenie oferite de o firma).

3. Lasand deoparte aceste laude, o alta chestie misto mi s-a parut faptul ca o firma de curatenie poate activa chiar si cand nu esti la domiciliu sau in preajma lor. Stiu, majoritatea dintre voi sunteti sceptici in aceasta privinta insa mie mi s-a parut interesanta aceasta parte pentru ca mi-ar face mare placere sa fiu plecat o zi intr-un scurt concediu de weekend si cand ajung acasa sa observ o schimbare, o curatenie perfecta, un aer proaspat :).

Deci, cum vi se pare? V-ati convins de utilitateaa acestor servicii de curatenie? Pe mine m-au cam cucerit si ma gandesc ca partea feminina se simte muuuult mai bine decat mine in privinta acestui fapt!

Adaugat in: Diverse

3 comentarii

  1. Ioana says:

    Nu am apelat inca la o astfel de firma insa recomandarea pare cat se poate de ok. Cat te-a costat?

  2. Miky says:

    Noi apelam frecvent la firmele de curatenie pentru ca nu prea avem timp de asa ceva si plus de asta, preturile lor sunt bune 🙂

  3. Bogdan says:

    Eu am apelat la o astfel de firma si vreau sa zic ca am fost foarte multumit, atat de calitate cat si de pret….