De ce ai nevoie de prieteni de sex opus?

Este posibil sa ai o prietenie platonica cu u prieten de sex opus? Raspunsul este „da”. De fapt, nu numai ca este posibil sa ai aceste tipuri de prietenii, dar este important ca ele sa existe. Beneficiile sunt destul de uimitoare.

Intalniri fara asteptari si perspective din exterior
Imagineaza-ti: tocmai ati avut o intalnire uimitoare cu cineva si ati fost ranit. Dar nu esti sigur daca dorintele tale simt in acelasi mod. Poate trimit semnale mixte. Poate ca nu stii cum te-ai intalnit cu ei. Indiferent de caz, vrei sa stii ce-i trece in minte. Cine mai bine sa intrebi decat un prieten de sex opus?

Cand legati astfel de prietenii, obtineti o perspectiva asupra mintii sexului opus si asta cu siguranta va poate ajuta sa va descurcati pe viitor al capitolul intalniri. In afara de asta, dobanditi o perspectiva onesta asupra modului in care va vede sexul opus. Hai sa recunoastem: cu totii avem un pic de curiozitate despre noi insine din cand in cand!

Inveti cum sa fii tu insuti
Avem obiceiul sa ne prezentam cat mai perfect cu putinta de la prima intalnire. Acest lucru combate intentia de a face o prima impresie extraordinara. Desi nu este nimic in neregula cu asta, uneori putem merge prea departe si ajungem sa ne exprimam gresit. Iesitul cu un prieten de sex opus poate ajuta sa va mentineti rationali in jurul partenerului. La urma urmei, nu incerci sa-ti impresionezi prietenii. Poti fi tu insuti si aceasta libertate se poate traduce in alte cercuri sociale.

Invatati sa interactionati fara conotatie sexuala
Aceasta este lectia pe care multi oameni oameni nu o pot stapani, deoarece sexul intervine independent de natura discutiei sau a contactului. Cu toate acestea, daca reusesti sa ai o prietenie platonica, felicita-te. Ati invatat cum sa traiti in anumite limite, concentrandu-va asupra unei prietenii care nu are o baza fizica. Doar pentru ca prietenul tau este atractiv, asta nu inseamna ca trebuie sa dormi cu el sau ea. Nu exista obligatia de a face sex cu prietenii tai!

La sfarsitul zilei, ti-ai facut un prieten
Nimeni nu este atat de bogat incat sa renunte la un prieten. Daca va intalniti cu cineva, ar trebui sa conteze daca este de sex masculin sau feminin? Daca intalnirea nu este o optiune, stabiliti limite, pastrati-le si permiteti-va prieteniei sa infloreasca atat cat puteti. Uneori, cele mai bune prietenii pot fi gasite in cei mai surprinzatori oameni, ceea ce este de-a dreptul neasteptat.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.