Cutremur?!

Vine marele cutremur, nu mai avem scapare. Sau asa se mediatizeaza la momentul actual seria de mini-cutremure din ultima perioada. S-ar putea sa ma insel, dar asta ar trebui sa fie o bucurie, nu un motiv de panica. Cutremurele mici parca detensionau scoarta terestra, micsorand posibilitatea unui cutremur mare. Acum e de vina luna plina si efectul s-o fi inversat.

Chiar mai devreme am vazut la stiri alte bazaconii cu privire la cutremure. Si astia de la cancan au abordat subiectul, ca e prea fierbinte ca sa-l rateze. Acolo deja seamana panica printre oameni, spunandu-le ca asta e anul cutremurului. S-au gandit sa ii sperie acum, de sarbatori. Totusi, ar fi interesant sa aiba dreptate cei cu “prezicerea” si sa vina cutremurul in decembrie. Dupa ce ca suntem vai de mama noastra, ne mai face praf si cutremurul, cadou de sarbatori.

Institutul Roman de Seismologie Aplicata – nu suna bine? O institutie a statului, mai mult ca sigur. Astia sunt o companie particulara care vand aparate de avertizare si ofera abonamente la serviciul lor de avertizari prin SMS, bla bla. Si castiga o gramada de bani -> lumea e oricum speriata de cutremure, apar specialistii ucrainieni care ne spun ca vine cutremurul ‘al mare, ziarele romanesti dau cu mucii-n fasole si scriu ce vor => lumea se sperie si mai tare, cumpara prostii si aia se imbogatesc. Dai 200-400 de RON pe un aparat si mai platesti si 20 de lei abonament lunar.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.