Cum vad barbatii machiajul?

Femeile observa (intotdeauna) cu consecventa atentia barbatilor pe care o primesc in timpul zilelor de lucru sau atunci cand ies in oras cu prietenii. Desigur, le place sa fie aranjate inainte de a se prezenta la un eveniment special, iar reactia barbatilor este, uneori, de nereprodus.

Desi intotdeauna barbatii spun ca prefera un „aspect natural”, aceasta parere larg raspandita pare sa nu fie atat de sincera.

Iata ce spun majoritatea barbatilor cu privire la machiajul femeilor

„Cand ma intereseaza o femeie, vreau sa o vad pe ea reala … Nu vreau sa fiu inselat”.
„Detest toate produsele pe care femeile le folosesc pentru a-si ascunde imperfectiunile si nu-mi place. Nu ar trebui sa-i pot sterge frumusetea cu o carpa umeda.”

Pe langa faptul ca se simte, femeile folosesc fondul de ten ca „filtru”, iar unii barbati au recunoscut ca in societate, sunt de fapt intimidati de o femeie care poarta machiaj in exces. „O femeie care are un aspect mai natural, pare sa fie in mod automat mai putin ascunsa si voi fi mai inclinat sa ma duc la ea si sa ma prezint.”

Desigur, nu este nimic in neregula cu o femeie care depune eforturi suplimentare pentru imbunatatirea aspectului ei, dar efortul tinde sa fie mai apreciat in privinta stilului vestimentar. Un barbat nu se va plange probabil de o rochie frumoasa combinata cu tocuri sexy. Astfel, aspectul mai moale, „fara machiaj”, permite tinutelor interesante sa exprime stil si rafinament.

Avand in vedere propriul factor de abordabilitate, atunci cand isi aplica machiajul, multe femei se folosesc de propria lor judecata si cantaresc cat si in ce masura vor abuza de produsele de make-up. Cu toate acestea, vor fi constiente de semnalele pe care le transmit potentialilor parteneri. La urma urmei, cel mai bun machiaj este un zambet care ofera o incredere autentica. Asta conteaza cu adevarat mai presus de orice altceva.

Adaugat in: Diverse

Comentariile sunt inchise.