Cum transferi fisierele din telefon pe un PC/Laptop? Foloseste un Leef Bridge!

Mi se intampla destul de des sa plec in vacanta si sa dobandesc o multitudine de fotografii sau clipuri video, astfel ca problema intervine, culmea, in momentul in care revin si trebuie sa descarc fotografiile in PC. Bineinteles ca sunt destule variante pentru a downloada fisierele in PC/laptop: folosirea Bluetooth-ului, folosirea unui cablu de date sau chiar urcarea lor in Cloud si descarcarea ulterioara in PC folosind o conexune la internet.

Daca va ganditi si la alte versiuni practice pentru a scapa de aceasta problema, faceti cunostinta cu inovatia celor de la Leef Technology, un device menit sa va usureze munca si sa va ofere o flexibilitate sporita. Este vorba despre Leef Bridge, un stick USB care dispune de numai putin de doua mufe USB: o mufa microUSB care va ajuta sa-l conectati la telefonul mobil dar si o mufa USB 2.0 prin care il puteti conecta la orice Desktop/laptop.

Cum functioneaza un Leef Bridge?

Dezvoltatorii americani au reusit sa implementeze protocolul USB On-the-go, astfel ca orice smartphone/tableta care dispune de un sistem de operare 4.1, sau mai nou, va fi capabil sa conlucreze perfect cu acest device.

Pentru a facilita functionarea acestui device, avem parte de managerul de fisiere ASTRO File Manager, o aplicatie disponibila in portalul Google PLay care reuseste sa creeze un fel de partitie dedicata acestui device. Transferul se realizeaza extrem de rapid, Leef Bridge vine in doua versiuni: 16 si 32 de Gb, in timp ce fisierele vor putea fi accesate cu usurinta in momentul in care conectati stick-ul la un PC.

Cat costa un Leef Bridge?

Preturile celor doua versiuni pe care producatorul ni le ofera se invart undeva intre 18 si 30 de dolari. De asemenea, cei de la Leef Technology preconizeaza ca pana la finele anului vor lansa si o versiune de 64 de Gb, astfel ca pana si cei care folosesc smartphone-uri cu spatii de stocare ridicate se vor putea bucura de un transfer rapid si eficient.

Voi ce spuneti, se merita un astfel de device sau vi se pare ca un cablu de date sau un Bluetooth sunt mai indicate?

Adaugat in: Tech

2 comentarii

  1. Carmen says:

    Raman la parerea ca un laptop cu Bluetooth sau un cablu de date sunt solutiile perfecte. N-am testat acest stick insa mi se pare destul de anevoios..

  2. Ioana says:

    Interesant acest dispozitiv. Pare practic insa nu se difera foarte mult de un cablu de date..