Cum se utilizeaza aceste intrebari de descoperire de sine

Descoperirea de sine nu este orientata spre destinatie. Procesul este in desfasurare, deoarece ne schimbam si crestem constant.

S-ar putea sa descoperiti ca raspunsurile dvs. la aceste intrebari se schimba in timp, influentate de un ciclu de prietenii, invatare continua si pasi activi catre crestere.

Iata cateva idei despre modalitatile prin care puteti utiliza aceste intrebari pentru a va continua explorarea:

Scrieti raspunsurile intr-un caiet si reveniti la aceste intrebari din jurnalul de auto-descoperire la fiecare cateva luni sau ani. Raspunsurile dvs. sunt la fel? Cum s-au schimbat?
Alegeti cate o intrebare in fiecare zi si dedicati cateva minute reflectiei de sine. In fiecare zi vei incepe sa te simti mai conectat la tine.
Discutati raspunsurile dvs. intr-un grup sau atelier pentru a aduce conversatia la un nivel mai profund.
Tineti conversatii semnificative cu prietenii sau familia, cerandu-le parerea cu privire la aceste intrebari sau la raspunsurile dvs. la acestea. Cunoasteti-i mai bine prin propriile experiente si opinii.
Retelele noastre de credinta, conexiune si incredere pot fi usor zdruncinate fara a ne intelege la nivel central.

Pentru a face acest lucru, ar trebui sa luati in considerare fiecare dintre aceste intrebari, mai degraba decat sa le digerati pe scurt. Activitati precum meditatia va pot ajuta procesul si va puteti pregati mental pentru descoperirea de sine.

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.