Cum se trimite un videoclip pe Facebook Messenger

Daca Facebook-ului chiar nu ii gasesc o utilitate in ceea ce priveste uzul personal, aplicatia de Messenger mi se pare destul de profi, un substituent perfect pentru clasicul Yahoo Messenger. O folosesc destul de frecvent pentru a schimba replici cu prietenii si singurul inconvenient pe care il gaseam era incapacitatea de a trimite fisiere video. Vorbesc la trecut pentru ca Facebook a inteles aceasta carenta(probabil semnalata de utilizatorii mai inraiti) si iata-ne ajunsi in fata unui update care ne ofera optiunea propriu-zisa intr-un format extrem de bine optimizat.Cum trimit un videoclip pe FB Messenger

Am analizat putin cifrele aplicatiei si se pare ca sunt aproximativ 500.000 de milioane de utilizatori care folosesc Messenger pe mobil, adica 50% din totalul conturilor de Facebook. Ideea pare a fi preluata din interiorul Snapchat, utilizatorii Facebook avand acum posibilitatea de a inregistra si de a trimite videoclipuri cu o lungime de pana la 15 secunde.

Asadar, in momentul de fata, alaturi de optiunea photo sharing, puteti face schimb de fisiere video fara niciun fel de problema, atat editia dedicata terminalelor iOS cat si cea pentru Android fiind implementata in ultima versiune Facebook Messenger. De retinut este ca in portalul Facebook.com nu regasiti implementarea pentru Facebook Paper sau, daca o gasiti, ea este incompleta.

Cum se trimite un videoclip unui prieten folosind Facebook Messenger? Inregistrarea unui mesaj video se face apasand butonul de trimitere, eliberarea acestuia coincizand cu trimiterea mesajului catre contactul selectat sau catre un grup de persoane. SImplu, rapid si fara a mai fi nevoiti sa revizuiti portiunea video recent inregistrata.

Update: Ultima versiune Facebook Messenger mai are o surpriza pentru voi: Big Like – o imagine gigant pe care o puteti trimite partenerului de discutie.

Adaugat in: Internet, Social Media

Comentariile sunt inchise.