Cum sa te deschizi fata de celelalte persoane – 9 moduri de a dezvalui mai mult din tine – III

Cum incepeti sa va deschideti cuiva? Aceste sfaturi va vor ajuta sa deschideti usa personalitatii dvs. in loc sa o tineti inchisa ca intotdeauna.

1. Asculta cu adevarat oamenii
Analizand ceea ce ai putea spune si raspunsul la cuvintele tale te-ar putea distrage atentia de la oportunitatile de a participa la o conversatie. Cand ascultati oamenii, ati putea auzi ceva cu care va puteti raporta.

Apoi ai putea spune „Oh, stiu cum se simte asta” si sa descrii ce ti s-a intamplat. Acest schimb ar putea crea o conexiune.

Persoana se simte auzita si invata ca ai impartasit sentimentul.

2. Concentreaza-te pe Moment
Inchiderea ta este un mod de a te proteja de consecinte, cum ar fi sa-ti recunosti propriile sentimente sau sa risti judecata altora.

Cand ramaneti in acest moment, va eliberati de retinerea de a prezice fiecare rezultat posibil. Cu totii trebuie sa ne exprimam uneori si este bine sa lasam sa curga atunci cand esti cu cineva dispus sa asculte.

3. Angajeaza-te sa spui ceva specific despre tine
Te-ai adapostit in spatele sigurantei raspunsurilor generice de genul „Sunt bine” pentru prea mult timp. Data viitoare cand cineva va intreaba ce mai faceti, incercati sa spuneti ceva real.

Nu trebuie sa va dezgoliti sufletul, dar ati putea spune ceva cinstit de genul: „As fi dorit sa fi dormit mai bine”.

Ideea este sa nu-ti ingropi realitatea cu mici minciuni albe. Daca patrupedul dvs. a murit saptamana trecuta si va simtiti trist, raspundeti la intrebare cu sinceritate si spuneti: „Sunt inca trist ca mi-am pierd animalul”.

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.