Cum sa obtii mai multe ReTweet-uri

Desi este una dintre cele mai vechi si mai populare retele sociale la nivel mondial, Twitter-ul nu putem spune ca se lauda cu aceleasi reusite ca si Facebook-ul pe plan local. Cu toate astea, un cont pe o retea sociala ca Twitter este obligatoriu pentru orice blogger, proprietar al unei afaceri online sau persoana publica.

In randurile ce urmeaza va prezint un infografic care va ajuta sa acumulati mult mai multe reactii din partea celor care va urmaresc activitatea pe Twitter, tot ce trebuie sa faceti este sa postati continut constant si de calitate pe contul vostru si sa urmati cativa pasi simpli.

Desi de cele mai multe ori va este dificil sa interactionati cu persoanele care va urmaresc, infograficul este realizat astfel incat sa va ajute sa intelegeti mai bine mecanismul de functionare ale acestei retele sociale dar si sa va ofere cateva ponturi prin care sa reusiti sa primiti cat mai multe retweet-uri la cele postate de voi.

 1. Conform specialistilor, tweet-urile care s-au adaugat in perioada 12-14:00 au avut cel mai puternic impact in randul follower-ilor contului vostru.
 2. Cea mai buna zi in care puteti adauga continut fresh pe contul vostru de Twitter pare a fi ziua de vineri, in intervalul orar 12-14:00.
 3. Includeti in share-ul vostru una din expresiile „Please Retweet” sau „Share”, sansele sa primiti retweet-uri cresc semnificativ.
 4. Daca nu optati pentru expresii de genu’ celor afisate la punctul 3, expresii care sa indemne utilizatorii sa dea retweet, sansele de a avea tweet-ul sharuit scad semnificativ.
 5. Incercati sa includeti si un link in tweet-ul vostru.
 6. Limitati-va la 100 de caractere per tweet, astfel ca cei care vor da retweet postului vostru vor avea spatiu pentru a include @username sau „leave a comment”.

Sfatul meu este sa salvati la Bookmarks acest infografic si sa-l analizati zilnic, sunt ferm convins ca veti avea cresteri in randul retweet-urilor iar cei care va urmaresc vor fi incantati de maniera voastra de a interactiona cu ei.

Cum sa obtii mai multe retweet-uri

Adaugat in: Internet, Social Media

2 comentarii

 1. Anca says:

  Infograficul e destul de ok dar pare ca se aplica mai degraba pentru conturile de afara. E greu sa obtii multe reactii pe RO daca adaugi retweet sau share it in coada unui tweet.

 2. Miky says:

  Interesante datele si de aplicat. Sunt curioasa daca se vad rezultatele pe termen scurt sau pe termen lung. Oricum ar fi fain un test din asta si pe ro.