Cum sa faci un cheesecake in numai cateva minute

Cheesecake-ul este un desert clasic care iti rasfata papilele gustative si te ademeneste cu un gust cremos, aromat si foarte delicios. Pregatirea unui cheesecake de la zero poate parea intimidanta, insa procesul este de fapt destul de simplu. Iata cateva sfaturi pentru a-ti prepara desertul preferat chiar in propria bucatarie cu minim de efort.

Primul pas pe care trebuie sa-l faceti este sa preincalziti cuptorul la 350 grade Fahrenheit (180 grade Celsius). Pregatiti o tava cu arc, inconjurand-o cu folie de aluminiu.

Indoiti marginile foliei in jurul tavii, ceea ce va va impiedica sa rupeti folia. Mai apoi, repetati aceasta procedura utilizand o a doua foaie de folie de aluminiu cu dimensiuni egale.

Retineti ca este necesara o tava cu arc. Acest panou este proiectat astfel incat partile laterale sa poata fi separate de partea inferioara, facand mai usoara indepartarea cheesecake-ului dupa ce se termina procesul de preparare.

Asezati biscuitii de graham intr-o punga de plastic mare sigilata si folositi un stift de rulare pentru a-i zdrobi in niste parti fine. Daca doriti sa nu depuneti efort, robotii de bucatarie de pe http://www.robot-bucatarie.ro/ va scapa de efort, care o sa faca treaba mult mai rapid si mai eficient decat tine. Dupa ce ati terminat de pisat biscuitii, trebuie sa ii puneti intr-un castron mare, unde ii veti amesteca cu celelalte ingrediente pentru crusta.

Se amesteca mai intai frisca cu zaharul si un varf de sare. Apoi, amestecati untul topit.

Daca utilizati unt sarat, puteti sa eliminati sarea. Adaugati compozitia in tava cu arc. Se lasa aproximativ 2 cm (5 cm) de crusta de-a lungul marginii tavii.

Coaceti timp de 10 minute. Coaceti coaja in cuptorul preincalzit timp de 10 minute. Poate sa para putin mai intunecata sau mai lucioasa, dar, altfel, nu va exista o schimbare vizibila. Daca intentionati sa folositi crusta pentru un cheesecake fara coacere, trebuie sa il raciti mai intai inainte de al umple. Raciti crusta timp de cel putin 1 pana la 2 ore. Nu trebuie sa fie mai cald decat temperatura camerei. Retineti ca nu aveti nevoie sa raciti crusta daca intentionati sa o utilizati pentru un cheesecake copt.

Cheesecake-ul este un desert care se prepara foarte usor si are un gust extraordinar. Timpul de preparare nu este foarte mare, cu atat mai mult cu cat folositi un aparat revolutionar, asa cum este un robot de bucatarie, care amesteca ingredientele cu rapiditatea cu care o face si un bucatar profesionist. In acest fel, in numai cateva minute puteti obtine o prajitura delicioasa, pe care o puteti servi alaturi de cei dragi.

Adaugat in: Casa

Comentariile sunt inchise.