Cum sa aleg o firma de web design potrivita

Ai un business si doresti sa iei contact cu clientii tai si prin intermediul internetului? Nimic mai simplu! Apeleaza la o firma de web design pentru a-ti realiza un site potrivit afacerii tale si ia o optiune serioasa pentru a te promova si in mediul online. Pana aici, lucrurile par a fi destul de simple, insa cum alegi firma de web design care sa se plieze pe proiectul tau? Cum alegi firma de web design care iti va garanta satisfacerea nevoilor tale si va practica cel mai bun raport calitate/pret? Ai incredere in firmele de web design intalnite pe internet?

Conform unor date oferite de specialistii din domeniu, alegerea unei firme de web design este o adevarata povara pentru toti cei care doresc sa patrunda in lumea online. Cauzele sunt multiple si se rezuma la varietatea ofertelor prezente, la cerintele propriuzise, la bugetul pus la dispozitie si, mai ales, la calitatea serviciilor oferite. In randurile urmatoare o sa va enunt doar cateva dintre aspectele pe care ar trebui sa le luati in considerare in privinta alegerii firmei de web design optime pentru proiectele voastre:

  • Vechimea si experienta in domeniu – O firma de web design veche nu coincide cu cea mai buna alegere insa poate fi catalogata drept o societate veche in acest domeniu, o societate care a reusit sa-si pastreze liniile de-a lungul timpului si sa satisfaca nevoile clientilor. Importante sunt experienta in domeniu si upgrade-ul constant privind evolutia limbajelor de programare si a tendintelor.
  • Site-ul agentiei de web design – Cum in comert, ambalajul vinde iar in viata de zi cu zi, putem spune ca haina il face pe om, asa se poate afirma si despre un site al unei agentii care garanteaza servicii web complete. Priviti in ansamblu asupra site-ului, asigurati-va ca este un site curat, care contine pagini de interes general dar si detalii privind activitatea desfasurata, o pagina de contact cu datele firmei si o pagina de termeni si conditii.
  • Portofoliul – Din punctul meu de vedere, in afara unui site foarte bine pus la punct, portofoliul este cel care primeaza in alegerea unei firme de web design. Urmariti cu atentie pagina in care se regasesc colaborarile incheiate sau colaborarile aflate in desfasurare, urmariti daca printre proiecte se regasesc si site-urile unor companii cunoscute si incercati sa urmariti cateva exemple de site-uri realizate.
  • Preturile oferite – Nu este un factor decisiv insa, pentru cei care au bugete restranse, acest aspect poate fi cel mai important. De obicei, va pot afirma cu tarie ca un serviciu de web design de calitate costa, iar acest lucru se reflecta in calitatea site-ului, in suportul oferit clientului si in posibilitatea upgradarii in orice moment a elementelor implementate. Daca doresti un site de calitate, apeleaza la o firma care practica preturi medii si ridicate.
Adaugat in: Internet, Web Design

2 comentarii

  1. Anca says:

    Importante sunt mai multe aspecte, de la preturi, calitate, portofoliu si seriozitatea firmei in cauza. E bine de stiut ca, in Romania, avem cateva firme bune de webdesign.

  2. Radu says:

    Sunt destule firme ce pretind ca realizeaza site-uri web , prin asta intelegand revinderea unor templat-uri de wordpress , cu modificarea lor in prealabil …cred ca mai important decat realizarea site-ului este partea de seo si promovare web .. ; Poti sa detii cel mai atractiv site caci fara reclama este o .