Cum sa ai parte de tonul de apel favorit

Din punctul meu de vedere, si cred ca nu sunt singurul care afirma asta, telefonul este unul dintre cei mai buni prieteni ai omului modern. Stiu, o sa-mi reprosati faptul ca ne intereseaza prea mult tehnologia si am uitat de prietenii adevarati sau chiar de Grivei, un prieten care nu ne inseala, nu ne minte si ne va fi intotdeauna alaturi, indiferent de circumstante. Intr-adevar, realitatea este destul de cruda insa trebuie sa ne adaptam situatiei, chiar daca asta implica un grad tot mai ridicat al automatizarii lucrurilor din viata noastra.

Sa revenim la telefon, am cateva lucruri pe care tin mortis sa le punctez in acest articol. N-o sa ma leg de vreun model anume, n-o sa ma laud cu telefonul pe care il detin si nici n-o sa va plictisesc cu termeni de ordin tehnici, fie ca ar fi vorba de partea software sau cea hardware. O sa ne legam putin de tonurile de apel, o problema majora acum cativa ani(nu prea reuseam niciodata sa am tonul de apel al melodiei preferate) dar una extrem de simpla in zilele noastre. Ei bine, problema tonurilor de apel nu mai este de fapt o problema, modalitatile de a avea tonul de apel favorit fiind mai mult decat diversificate. Aveti nevoie doar de un telefon care sa suporte formatul mp3(ma indoiesc ca mai e cineva in anul 2013 care nu detine un asemenea telefon) si putin timp la dispozitie pentru rezolvarea acestei mici probleme.

Solutia 1: Crearea propriului ton de apel folosind un soft. N-o sa insist prea mult la acest capitol pentru ca multitudinea de software-uri pe care le regasiti online va garanteaza succesul indiferent de cunostinte. Eu va recomand Audacity, un programel extrem de usor de folosit prin care puteti taia fragmente din melodia preferata. Rezultatul? Un ton de apel pe gustul vostru, astfel ca nu ramane decat sa va mandriti in randul prietenilor cu un sunet care va face placere de fiecare data cand il ascultati.

Solutia 2: Crearea unui ton de apel online. Aceasta metoda este oarecum mai simpla decat cea prezentata anterior. Puteti, extrem de usor, sa accesati un site care va permite realizarea propriului ton de apel si sa ajungeti la acelasi rezultat. Un astfel de site este Audiko.net. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati, sa incarcati melodia care doriti sa o taiati si sa realizati tonul de apel preferat.

Solutia 3: Accesati site-uri de specialitate, site-uri care contin tonuri de apel deja realizate. Metoda aceasta este mai degraba pentru puturosi, rapiditatea prin care puteti rezolva problema fiind un avantaj enorm. Chiar daca in cadrul acestor site-uri aveti sansa sa regasiti o gama extrem de variata de tonuri de apel, inclusiv tonuri haioase, pot aparea si inconveniente, de la aplicarea unor taxe pentru fiecare descarcare pana la ‘ghinionul’ de a nu reusi sa gasiti tonul de apel pe care il doriti. Cu toate acestea, aceasta varianta prin care puteti obtine tonuri de apel este cea mai la indemana si nu implica nicio cunostinta de ordin tehnic. Tot ce trebuie sa stiti este sa navigati pe site-urile respective si sa va descarcati tonurile de apel favorite.

Adaugat in: Muzica

Comentariile sunt inchise.