Cum repari ce a fost?!

Te-ai simtit vreodata capabila sa lasi totul in urma din cauza unei greseli din trecut? Poate din partea ta, poate din partea lui. In orice caz, in cadtul unui cuplu exista cu siguranta momente de infidelitate, chiar daca sunt fizice sau spirituale. Din pacate, exista doar doua optiuni: mergi mai departe cu el sau fara el.

In cazul in care barbatul insala, femeile au tendinta sa faca multa galagie cand afla, iar apoi cu cat trece mai mult timp, cu atat le revine iubirea pentru el. Cum vine asta? Pai e simplu, este dovedit psihologic faptul ca “Timpul le rezolva pe toate” este un cliseu destul de adevarat si potrivit. Alt caz aberant e atunci cand femeia afla de infidelitate si nu spune mai departe, tinand totul in ea, traind zilnic cu frustrari si incertitudini, in final despartirea fiind iminenta. O discutie foarte serioasa cu partenerul este cea mai buna solutie in acest caz, pentru ca temerile va vor fi confirmate (in cazul in care el este sincer), insa relatia poate continua, cu conditia urmatoare: infidelitatea sa nu-si mai faca loc intre parteneri, ci sa fie inlocuita de comunicare si iertare.

In cazul femeii care calca stramb, barbatii sunt cei care pun punct de obicei, simtindu-se raniti in orgoliu (pe buna dreptate). Totul se complica atunci cand scandalurile provocate de femei sunt inlocuite cu violenta din partea barbatilor. Sunt multi care ar reactiona astfel in cazul aflarii adevarului despre infidelitatea sotiei/ prietenei. Din fericire, femeile sunt cei mai buni consilieri si mediatori, asa ca pot rezolva problemele relatiei cu brio. De asemenea un aspect de luat in considerare este faptul ca in cazul unei impacari, trebuie neaparat iertare si compromisuri din partea amandurora, pentru ca o relatie este construita cu 4 maini si 2 inimi. Este necesar ca acestea sa lucreze la unison!

Cel mai important lucru, in ambele cazuri, este sa fii hotarat. Nu lua decizii pripite, iar daca faci o alegere, pastreaz-o! Daca te cunosti ca esti maleabila si iertatoare, recupereaza-ti relatia. Daca stii ca amintirea infidelitatii o sa-ti ramana in minte toata viata, mai bine pune punct acum, scutind o lunga perioada de tachinari si certuri, in memoria celor intamplate in trecut.

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.