Cum puteti pastra performanta tamplariilor mai mult timp?

Ferestrele si usile de tip termopan, fie ca au rame din PVC sau aluminiu, s-au transformat din finisaje la moda in adevarate necesitati pentru orice locuinta sau spatiu de lucru, mai ales in conditiile climatice si economice actuale cand se pune accent pe folosirea rationala a energiei si cand costurile acesteia incep sa creasca simtitor. Pentru a beneficia de calitatile termoizolante si fonizolante ale tamplariilor cu geam dublu este bine sa aveti mereu in vedere intretinerea periodica de catre o firma de reparatii termopane.

Aceste interventii sunt necesare daca tamplaria nu se inchide etans si se simte curent pe marginea ramei sau zgomotele exterioare se aud mai tare, daca cercevelele se blocheaza si nu au o deplasare uniforma la inchidere sau deschidere, daca manerul este din ce in ce mai greu de actionat, daca apar zgomote si vibratii la inchiderea si deschiderea ferestrelor.

Alte probleme care pot aparea sunt blocarea usilor si ferestrelor si formarea condensului insotita de aparitia mucegaiului pe peretele pe care este montata tamplaria. Aceste inconveniente pot fi rezolvate prin inlocuirea garniturilor, inlocuirea feroneriei sau inlocuirea geamului in sine daca isi pierde din calitati.

Este usor de intuit ca aceste lucrari pot deveni costisitoare si daca nu sunt realizate la timp pot duce la deteriorarea ireversibila a tamplariilor. Din acest motiv, un service termopane va ofera posibilitatea de a incheia un contract care include revizii periodice si eventuale procedee de intretinere sau reparatii. Mediul puternic poluat in care traim deterioreaza chiar si cele mai calitative elemente de tamplarie, de aceea este important sa fim cu un pas inainte si sa prevenim problemele care pot sa apara, programand revizii periodice, anuale sau cel mult la doi ani.

Echipa de specialisti cu experienta si pregatire tehnica in reparatii termopane va alege intotdeauna solutia optima pentru ferestrele si usile dumneavoastra astfel incat riscul de defectiuni sa fie redus la minim.

Adaugat in: Casa

Comentariile sunt inchise.