Cum ne putem incalzi eficient locuinta personala?

Sistemul de incalzire in pardoseala este un sistem compact, omogen aparut din antichitate si dezvoltat extrem de mult pentru a atinge anumite performante inimaginabile acum 400 de ani. Aceste sisteme de incalzire in pardoseala produc o economie substantiala, dovedit stiintific faptul ca produce economii de pana la 25% pe luna fata de alte sisteme de incalzire.

Cum functioneaza sistemul ?

Sistemul functioneaza cu ajutorul curentului electric, astfel acesta este ecologic si conceput sa reziste in timp. In incapere, sistemul este conectat la un Termostat cu temporizator TC Raychem pentru o detectie automata a gradelor Celsius din incapere. Acest termostat poate fi setat manual si astfel ori de cate ori temperatura din incapere coboara sub nivelul selectat de dumneavoastra, sistemul de incalzire va pornii automat.

Care este costul unui astfel de sistem?

Costul pentru un astfel de sistem este destul de mare , dar cel mai indicat este sa contactati un specialist de-al nostru pentru a va realiza gratuit o expertiza si a va spune exact cat costa.

In cat timp va fi montat sistemul de incalzire in pardoseala ?

Un astfel de sistem este foarte dificil de montat , astfel incat timpul de executie se ridica undeva la 4-5 zile calendaristice, dar pot aparea si probleme pe parcurs. Timpul de 4-5  zile este unul mediu, dar la acesta se pot adauga alte 5 zile daca problemele intalnite ne dau foarte multe batai de cap. Cel mai important aspect este ca nu veti plati nici un cost aditional pentru problemele aparute pe parcurs si nici nu veti plati pentru mentenanta acestui sistem inovator.

Adaugat in: Casa

Comentariile sunt inchise.