Cum faci bani lucrand de acasa?

Piata locurilor de munca este una in cadere libera. Somajul creste de la luna la luna, desi  politicienii promit ca vor rezolva cat de curand problemele economice ale tarii si ca vor aduce din nou Romania ca inainte de 2009.

Totusi, pentru cei care nu-si gasesc un loc de munca stabil, dar au ceva cunostinte despre internet si limba romana sau chiar si o alta limba de circulatie internationala, internetul poate fi salvarea lor.

Cum anume?

Cauta proiecte pe siteurile de freelencing. Ce e freelencingul? Freelencingul este un nou domeniu de activitate in care cei care doresc sa munceasca o pot face de acasa incheiind mici contracte de colaborare pentru proiecte online. Cele mai intalnite proiecte sunt acelea de scriere de articole.

Scrierea de articole reprezinta crearea de continut pentru siteuri ale diversilor antreprenori online si care doresc sa-si creasca siteurile prin realizarea de continut de calitate. Caci, pentru a scrie articole in orice limba existenta, este nevoie sa se stie la perfectie limba in care se vor redacta articolele.

Iar plata pentru activitatea de content writing este una pe masura calitatii articolelor. Cu cat iti cresti reputatia pe siteul de vanare de proiecte online, cu atat poti sa cresti si tariful conceput pentru serviciile pe care le oferi. Iar la final de luna rezultatele din punct de vedere financiar vor fi in cele mai dese cazuri mult peste asteptari. Bineinteles, banii vin in functie de munca depusa. Iar daca vei munci tot atatea ore ca la fostul loc de munca, atunci cu siguranta vei fi multumit si de venitul obtinut.

Ar exista un singur inconvenient in ceea ce priveste activitatea de liber profesionist. Toate taxele si impozitele vor trebui sa fie platite personal. Dar avand in vedere ca iti poti alege ce doresti sa lucrezi, cat vrei sa muncesti si indiferent de ora seara sau dimineata, freelencingul este o modalitate excelenta de a trece peste perioada grea a economiei mondiale.

Adaugat in: Business, Internet

Comentariile sunt inchise.