Cum arata cele mai mici casti bluetooth din lume

Cautam de zor o solutie audio cat se poate de minimalista si am dat peste o stire in care erau prezentate noile creatii ale unor fosti angajati Sony Ericsson si Nokia. Sunt niste casti bluetooth care tocmai au primit statutul de cele mai mici astfel de produse, lipsa totala a firelor si prezenta unui acumulator inteligent propunandu-le drept un best buy in viitorul apropiat.

Dupa cate veti putea observa in materialul video cat si in imagini, castile sunt extrem de minimaliste si se lasa ascunse in urechi. Fara fire, fara microfon si fara niciun alt buton fizic, dezvoltatorii dorind sa ne ofere o modalitate prin care sa ne debarasam total de vechea tehnologie pastrand acelasi standard inalt de calitate.


Ceea ce surprinde intr-un mod si mai placut este insusi acumulatorul propriu pe care aceste device-uri il detin. Ce trebuie sa faceti pentru a le reincarca? Le scoateti din ureche si le atasati cutiutei din dotare, in mai putin de doua ore reincarcandu-se la capacitate maxima. Pentru a putea incarca aceste casti ori de cate ori simtiti nevoia, trebuie sa luati la cunostinta ca exista doua cicluri de incarcare suportate, cutiuta necesitand la randu-i o incarcare prin intermediul unui cablu USB.Cele mai mici casti din lume

Conform producatorilor, castile cantaresc aproximativ 10 grame si sunt dotate cu doua difuzoare din gama premium. Izolarea sunetului se face intr-o maniera profesionala, drept pentru care calitatea este una foarte ridicata.
Pretul este destul de piperat, de circa 75 de lire sterline, insa investitia merita cu siguranta.

Adaugat in: Tech

Comentariile sunt inchise.