Cum alegi specialistul capabil sa-ti repare un frigider

A trecut ceva timp de cand am fost pus in situatia de a apela la un specialist frigotehnist in vederea unei reparatii a combinei frigorifice insa am tinut mortis sa impart cu voi experienta prin prisma faptului ca sunt ferm convins ca defectiunile intervin tot mai des. Nu o sa disec absolut deloc calitatea produselor pe care le achizitionam din magazinele de profil, indiferent ca e vorba despre un banal frigider sau despre un congelator, combina frigorifica, o camera frigorifica de avergura sau orice alta structura similara. Ideea de baza ramane repararea acestor produse, reparatie pe care eu am preferat sa o efectuez alaturi de un specialist pentru ca nu am vrut sa risc absolut nimic, pana la urma am investit o suma destul de importanta in aceasta combina frigorifica si chiar nu as vrea sa arunc banii pe geam.

Ca sa evit reclama, chit ca persoana care m-a ajutat merita toate laudele si recomandarile mele, voi puncta in cateva randuri modul prin care am ajuns sa ma folosesc de serviciile frigotehnistului. In plus, chiar daca l-as recomanda direct, sunt convins ca nu se poate deplasa in anumite zone din tara, deci va ajuta mult mai mult sa aflati cum trebuie ales specialistul capabil sa va repare frigiderul si nu sa va faca sa-l aruncati de la etajul 7 sau la ce palier locuiti voi.

Fie ca aveti de gand sa apelati la un independent sau la o firma de reparatii frigidere, este important sa tineti cont de cateva aspecte inainte de a demara o colaborare in acest sens. Eu am pornit de la premisa ca portofoliul de clienti este o carte de vizita, mai ales ca ne raportam la un serviciu destul de riguros, cei care beneficiaza de el dorind intotdeauna sa le fie rezolvata problema in totalitate. Iar daca numarul clientilor este unul numeros, este aproape sigur ca independentul sau firma respectiva isi face treaba cum nu se poate mai bine si merita sa le acordati macar sansa sa va ofere un audit in privinta potentialelor defectiuni ale aparatului vostru frigorific.

Dincolo de portofoliul de clienti, cel putin la fel de importante sunt parerile acestora. Intr-adevar, numarul ridicat de beneficiari ai unui serviciu atrage de la sine aprecieri, insa fiti foarte atenti ca ele sa fie veridice. Unde gasim un feedback in privinta serviciilor? Daca persoana sau firma respectiva dispune de un site, ele pot sa apara in rubrica corespunzatoare. De asemenea, puteti consulta platforme in care acestia isi adauga serviciul catre public, majoritatea dintre ele sunt insotite de un sistem de review/comentarii in care beneficiarii serviciilor isi varsa oful. Totusi, pentru a avea garantia ca totul este in regula, nu indrazniti sa sunati cateva persoane/firme listate in sectiunea portofoliul, este o metoda care conduce la pierderea unui timp insa rezultatele vor fi pe masura.

Ca ultim criteriu, as pune pret pe varietatea serviciilor si chiar tarifele practicate. De ce pe tarife? Eu va sfatuiesc sa evitati serviciile cele mai ieftine, sunt sanse mari ca in spatele acelor oferte foarte bune sa existe si servicii de slaba factura. Mai mult de atat, nu de putine ori veti avea „ocazia” sa dati peste adevarati neindemanatici care pot pune in pericol chiar si starea deficitara a aparatului frigorific. Indiferent de marca sau modelul frigiderului vostru, mizati pe tarifele cel putin medii si aruncati o privire si asupra varietatii serviciilor prezentate, ele pot dovedi o pricepere suplimentara care poate fi de bun augur.

In incheiere, pentru ca nu m-am putut abtine sa nu va impartasesc faptul ca experienta mea a fost una pozitiva, va recomand sa apelati la specialistii de la Service Frigo, pe mine m-au ajutat in acest sens si totul pare a fi in regula, chit ca au trecut doar trei saptamani de cand mi-au reparat combina frigorifica.

Adaugat in: Personal

Comentariile sunt inchise.