Cum ajuta uleiul din seminte de struguri pielea

Beneficiile uleiului de struguri pentru piele

Deoarece uleiul de seminte de struguri este bogat in antioxidanti, este foarte benefic pentru sanatatea pielii. Folosind-o pe piele cu un ulei uzual va pastra pielea hidratata si fara iritatie.
Va mentine, de asemenea,un aspect tanara si proaspata al pielii dumneavoastra deoarece natura lui astringenta va ajuta sa strangeti pielea, ceea ce reduce aspectul liniilor fine si ridurilor, marind in acelasi timp elasticitatea pielii.

Deoarece uleiul de seminte de struguri are proprietati antiinflamatoare, poate atenua simptomele:

-Eczema
-Rozacee
-Psoriazis
-Zgarieturi/ Cicatrici
-Reactii alergice

Acest ulei poate stimula, de asemenea, cresterea celulelor pielii, care va pot ajuta sa va protejati pielea impotriva infectiilor. Atunci aveti fluxul de celule rapid, nu numai ca ranile se vindeca rapid, dar pielea dvs. pare sa fie mai tanara si mai stralucitoare.

Extractul din semintele de struguri prezinta o proprietate vindecatoare deoarece poate ucide bacteriile care traiesc in jurul unei rani. Cercetarile arata ca aplicarea locala a  acestui ulei pe partea vatamata a pielii poate duce la o vindecarea imediata.

Astfel, nu ezitati sa cumparati acesta resursa naturala sau chiar sa o produceti in propria locuinta daca aveti posibilitatea si instrumentele necesare.

Adaugat in: Sanatate

Comentariile sunt inchise.